Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardcore SKKF :)

mubax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący rozgrywki na serwerze Hardcore u SKKF. Podczas kopania mam straszne lagi, muszę kilka razy kopać stone i inne bloki, by dopiero wypadł item.

Z góry dzięki za pomoc. Za każdą pomocną odpowiedź daje LIKE!

Pozdrawiam, Mubax :)

Szukasz Hostingu Minecraft? Wysokie stawki SMS, Kontakt telefoniczny, +5 Dni za każde przedłużenie, Trzy pakiety już od 1.5zł/slot, Backup, MySQL, ItemShop oraz Widget ItemShop . Zapraszam na PW .

Opublikowano

Ale czy jest to lag po twojej stronie (duży spadek FPS) czy po stronie serwera (nie ma spadku FPS a nic nie wypada)?

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Nie ma spadku FPS, a nic nie wypada.

Szukasz Hostingu Minecraft? Wysokie stawki SMS, Kontakt telefoniczny, +5 Dni za każde przedłużenie, Trzy pakiety już od 1.5zł/slot, Backup, MySQL, ItemShop oraz Widget ItemShop . Zapraszam na PW .

Opublikowano

Miałem to samo, podaj wynik z speedtest.pl ;)

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Powiem tyle... słaby xD

Opublikowano

To wina ich serwera masa osób się na to skarży ja się dziwie czemu jeszcze ludzie tam grają.3 Minuty ścina się drzewko ;D

Opublikowano

Powiem tyle... słaby xD

A dokładniej ? jaki PING ? :3

Opublikowano

Ping: 54

Opublikowano

Ping: 54

Dobra pingi około 50 czyli jest dobrze ;) Tak jak kolega troszkę wyżej napisał to ich wina ;) nie martw się, naprawią to i będzie git ; ) Pozdrawiam ;>

Opublikowano

Możliwe jest, że masz słaby internet.Gdy na serwerze jest dużo osób i do tego robisz animację kopania to ci laguję.Powiedz jaki masz download :)

sygn2.png

Opublikowano

Dobra, dzięki misiaki moje kochane! ;3 Macie wszyscy LIKE :D

Opublikowano

mozliwe, ze lagi od serwera, nie raz sa problemy na lets playach.

a jaki masz internet?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Masz tak tylko na tym serwerze? Jeżeli tak to ich wina.

A jak nie to masz za słaby internet.

surprise motherfucker

Gość michal12386
Opublikowano

za dużo komentarzy jak coś powtórzę to sorry ^.^

albo za dużo graczy na serwie i lagi

za dużo pluginów i lagi

masz złe ustawienia w minecraft np odległość renderowania daleka

albo słaby internet ^.^

Opublikowano

za dużo komentarzy jak coś powtórzę to sorry ^.^

albo za dużo graczy na serwie i lagi

za dużo pluginów i lagi

masz złe ustawienia w minecraft np odległość renderowania daleka

albo słaby internet ^.^

Po co nabijasz posty? Nawet tam nie grałeś więc nie wiesz

@Topic to ich wina mają ostatnio problemy z lagami. Nic dziwnego Jak dziennie jest tam 400/400 ;)

Opublikowano

@up mam pytanie podaj tych wielu znanych ytuberów?

a co do tematu to raczej w złym miejscu pytasz , z takimi pytaniami na forum serwera "-----------" nie podam nazwy bo to reklama ! ;)

Opublikowano

Po co nabijasz posty? Nawet tam nie grałeś więc nie wiesz

@Topic to ich wina mają ostatnio problemy z lagami. Nic dziwnego Jak dziennie jest tam 400/400 ;)

400/400 nie żartuje, ten serwer nie może utrzymać 200/200 bez lagów a ty piszesz że jest 400/400 ? o.O

Gość michal12386
Opublikowano

lagi......... pełny serwer lub za dużo pluginów albo słabe łącze ^.^

Opublikowano

400/400 nie żartuje, ten serwer nie może utrzymać 200/200 bez lagów a ty piszesz że jest 400/400 ? o.O

Na początku było 400 ;) Teraz zmniejszyli i odziwo nadal są lagi ;) Jedynie o 7-8 Rano Nie laguje ;)

Opublikowano

o 7-8 rano nie laguje bo jest po 30-50 osób..

Tak wszyscy polecali craftserve a widac jakie mają poteżne maszyny które niby mają 32-64gb ram a 200 slot nie mogą utrzymać..

Opublikowano

o 7-8 rano nie laguje bo jest po 30-50 osób..

Tak wszyscy polecali craftserve a widac jakie mają poteżne maszyny które niby mają 32-64gb ram a 200 slot nie mogą utrzymać..

Craftserve jest bardzo dobry ale nie na takie WIELKIE serwery ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...