Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić dalej?

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Posiadam 42 lvl woja body aura M5, Berek M3

eq:

Smiertelka +9 1,5k hp 10magia reszta mix kd +3 defa speeda

Fms sr 32 5b nic ciekawego 1-5... kd +4

Zelak +9

5konta +7

Ebo +9

Srebrna +9

Buty 1,5k hp

Naszyjnik 1,5k hp

Co do postaci to tylę :

Teraz pytanie do was co mam zrobić bo mam wielki dylemat bo chciałbym zrobić surkę 35 dropić w m2 i dolinie , oczywiście skile bym wbijał codziennie

Tym wojem biję metki na sohan 55 , czasem 65 ubiję z buffem chodz żadko

Chciałbym dorobić się na lepsze eq na sure lub woja ,ale nie wiem czy grać dalej tym wojem czy zrobić surę

Mam jeszcze pare itemkow na surkę ,a mianowicie :

Fms um 14 10l 12int <3 kd +4 woja sury

Upiorna +9 2khp 1b kd +3 speeda defa ;x ( Myślałem o wymianie smiertelkę za y-y )

Wyzywka +9 5b 12 rege hp reszta mix.

Hmm.. I co tu robić wbijać po woli 55 bodemu i dropić na metkach bo na ku narazie mnie nie stać ;x..

Czy surkę 35 i dropić m2 , dolina i kasa na ostrze i strach zawsze by się znalazła 400-1kk cena obydwu ku na s22 , a potem do 55 ?

Buff :25% ;x..

Doradzicie :)

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Skoro ciągnie Cię do tego Sury to po prostu stwórz tą postać.

Masz świetny FMS o czym doskonale wiesz + reszta itemków to prosta sprawa do zdobycia.

Możesz bawić się w Fishboty,dropienie KU,Kamoli Bodziakiem jak i Surą.

Rób Surę,gdyż będzie świetna w PvP z tym fms'em.

Opublikowano

Siemanko.Posiadam 42 lvl woja body aura M5, Berek M3

eq:

Smiertelka +9 1,5k hp 10magia reszta mix kd +3 defa speeda

Fms sr 32 5b nic ciekawego 1-5... kd +4

Zelak +9

5konta +7

Ebo +9

Srebrna +9

Buty 1,5k hp

Naszyjnik 1,5k hp

Co do postaci to tylę :

Teraz pytanie do was co mam zrobić bo mam wielki dylemat bo chciałbym zrobić surkę 35 dropić w m2 i dolinie , oczywiście skile bym wbijał codziennie

Tym wojem biję metki na sohan 55 , czasem 65 ubiję z buffem chodz żadko

Chciałbym dorobić się na lepsze eq na sure lub woja ,ale nie wiem czy grać dalej tym wojem czy zrobić surę

Mam jeszcze pare itemkow na surkę ,a mianowicie :

Fms um 14 10l 12int <3 kd +4 woja sury

Upiorna +9 2khp 1b kd +3 speeda defa ;x ( Myślałem o wymianie smiertelkę za y-y )

Wyzywka +9 5b 12 rege hp reszta mix.

Hmm.. I co tu robić wbijać po woli 55 bodemu i dropić na metkach bo na ku narazie mnie nie stać ;x..

Czy surkę 35 i dropić m2 , dolina i kasa na ostrze i strach zawsze by się znalazła 400-1kk cena obydwu ku na s22 , a potem do 55 ?

Buff :25% ;x..

Doradzicie :)

Musisz się zdecydować kim chcesz grać czy surą czy wojem. Jeżeli wojem to proponuje ci póki masz jeszcze ten 42 lvl podropić w m2 na metinach od 30 lvla lub jeszcze na pustyni. Możesz też spróbować iść na lorda i dropić z niego kamole , ale nwm za bardzo czy dasz rade.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Sprzedaj EQ sury. Za te yangi kup więcej PŻ na wojownika i drop na pustyni/w dolinie. Nie ma sensu robić dwóch kont. I tak nie będziesz dropił równocześnie więc zaoszczędzisz sobie czasu. Dodatkowo wymień FMS'a wojownika na RIB'a bo z bojowca(którego bezwzględnie musisz mieć), RIB sprawdza się dużo lepiej.

Opublikowano

Sprzedaj EQ sury. Za te yangi kup więcej PŻ na wojownika i drop na pustyni/w dolinie. Nie ma sensu robić dwóch kont. I tak nie będziesz dropił równocześnie więc zaoszczędzisz sobie czasu. Dodatkowo wymień FMS'a wojownika na RIB'a bo z bojowca(którego bezwzględnie musisz mieć), RIB sprawdza się dużo lepiej.

Posiadam 12k hp na woju , Mógłbym dać 3 fms'y za 1 riba konkretnego sr 40+ Kd +4 najlepiej , dlaczego am dropić pustynia dolina skoro daję radę na sohan na metkach 55 i 65..?

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

zacznijmy od tego po co Ci eq na sure i wgl ten sura ? jak zacząłeś grać wojem to graj nim dalej i nie przestawaj, wbijaj mu eq i zarabiaj na metkach 45lvl

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Dokładnie tak jak @UP. :))

Na większym levelu może Ci się wojownik znudzić i zaczniesz grać surą. Albo ew. Zrób sobie sure 35lv i drop nią a wojownika pchnij w górę. I potem możesz expić surą jak będzie ci się chciało :P

//Reklama OFF.

Opublikowano

ja powiem tyle że surą więcej ogarniesz na 70+ jak masz dobre eq bo wojem jest ciężko zarobić na eq(powtórzenie xD). Rób 2 postacie np. surą wbij 75 i chodź na metki mordu lub las a jak będzie zajęty spot to drop na woju na sohan. Ostrze bardzo dużo daje % do pż więc dobrze walić metki tylko wbijaj ostrze, zbroja, strach żeby łatwiej dropić. Uwierz nie pożałujesz.

Mam nadzieje, że dasz +?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Popatrz na sam wygląd.

Sura wygląda wstrętnie, wszystkie dziewczyny będą się Cb bały, jak Ty bedziesz je podrywał?

Wojownik - uuu, lepszy fryz, oczy, twarz, staleczka i wyglada jak laleczka.

Sura jest wolny, chociaż teraz są te green poty, to to nadrabia + dobrze ogarnia spoty

Wojownikiem mozesz nosić 2reke, skile tez calkiem calkiem.

Opublikowano

Popatrz na sam wygląd.

Sura wygląda wstrętnie, wszystkie dziewczyny będą się Cb bały, jak Ty bedziesz je podrywał?

Wojownik - uuu, lepszy fryz, oczy, twarz, staleczka i wyglada jak laleczka.

Sura jest wolny, chociaż teraz są te green poty, to to nadrabia + dobrze ogarnia spoty

Wojownikiem mozesz nosić 2reke, skile tez calkiem calkiem.

Stary poj... takich porad to ja nie potrzebuję .

13974416597414485934.png

by MychaGame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...