Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] "INTRO'' Pod Zapowiedz Serwera Vertia ? Co myslicie

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co wy wywołujecie kłótnie? Co do tematu, podoba mi się ale efekt iskier już gdzieś widziałam, mimo to jest ładnie i przejrzyście. Czekamy na więcej. :P

Więcej masz tu:

http://www.youtube.com/results?search_query=free+intro+template&oq=free+intro+&gs_l=youtube.3.0.35i39l2j0l8.2242.3819.0.4628.11.11.0.0.0.0.100.1009.10j1.11.0...0.0...1ac.1.11.youtube.UdX4g0LrLdw

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

DDos to nie rzecz, tylko forma ataku.

Same bugi mówisz, było to 3 lata temu, ale chętnie spojrzę na ten twój serwer, i nawet szczególnie się rozejrzę :>

Chętnie ujrzałbym twój prawdziwy nick, a nie multi pod serwer, musisz być bardzo nie lubiany przez społeczność, że aż założyłeś nowe konto.

Twój serwer był rok temu w lutym, a potem znowu otwierałeś nie pamiętam kiedy. :) Escaria chyba

Btw. to jest raczej temat o intrze, a nie o ddosach. To że straszył to straszył kogo to obchodzi?

Opublikowano

DDos to nie rzecz, tylko forma ataku.

Same bugi mówisz, było to 3 lata temu, ale chętnie spojrzę na ten twój serwer, i nawet szczególnie się rozejrzę :>

Chętnie ujrzałbym twój prawdziwy nick, a nie multi pod serwer, musisz być bardzo nie lubiany przez społeczność, że aż założyłeś nowe konto.

DDoS tak to forma ataku i oto mi chodzilo nie napisalem ze to jest rzecz , napisalem ze Kains i Mentor powiedzieli ze takie cos nie istnieje.To chyba logiczne a czepiasz sie szczegolow przez twoje negatywne nastawienie wobec mojej skromnej osoby.

Co ty wgl kolezko gadasz ? Jakie 3 lata temu ? nie wiem w jakiej strefie czasowej zyjesz.

Moj prawdziwy nick nie ma tutaj znaczenia , na starym koncie MPC dostalem bana za '' straszenie ddosami'' Mentor maly kapus : ( .

Nie lubie sie afiszowac wiec nie bede.

Po ostatnie ... to byl temat o ''intrze'' A nie o twoim serwerze czy twojej osobie , lub mojej osobie. Prosze trzymac sie tematu jezeli chcesz mi to powiedziec mozesz wpasc na ts-a lub napisac na pw : )

Serdecznie Pozdrawiam

No to jak, Ty to zrobiłeś czy ktoś?

Btw. profesjonalna administracja jak to na intrze? Widać Wasz profesjonalizm po odpowiedziach tutaj.

Nigdzie w calym temacie nie napisałem ze jest to Autorskie intro , napisalem ze jezeli ludzie widzieli gdzie to lub uwazaja ze to gotowiec to poprosze dowod i tyle.

Wytlumacze ostatni raz zeby kazdy widzial

Pewna osoba ktora miala mnie zapisana na gg zauwazyla moj opis , poczym napisala i powiedziala ze zrobic mi intro ceny w granicach 25-50zl dla mnie to grosze i powiedzialem zeby mi zrobil i pokazal i wtedy powiem czy mu zaplace ogolem wyslal mi 3 intra , to wygladalo najfajniej. Spakowal projekt .veg w rar-a i mi wyslal edytowalem napisy i wstawilem tutaj. Mialem mu zaplacic jednak ludzie napisali ze to gotowiec napisalem mu o tym na gg i zaprzeczyl powiedzialem ze w ciagu 24h jak nie dostane dowodu to mu zaplace.

I tyle macie cala historie...

Rowniez przepraszam za brak profesjonalizmu z mojej strony było to spowodowane czyms o czym nie bede pisal ale troszeczke sie przez to ''zbulwersowalem'' potem wszedlem na mpc i zobaczylem same negatywe posty w moja strone.

Serdecznie Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Twój serwer był rok temu w lutym, a potem znowu otwierałeś nie pamiętam kiedy. :) Escaria chyba

Btw. to jest raczej temat o intrze, a nie o ddosach. To że straszył to straszył kogo to obchodzi?

To nie o tym serwerze mowa.

96mgB.png

Opublikowano

Witam Cie siwy :D Ja oczywiscie pogram na tym Low serwie twoim xDD Zobaczymy czy bd warto wydac kaske na is:D Ja oczywiscie Ci zasile twoj is maniurka <3! :D SPIERD...od siwego! Jak masz jakis kurw.. problem to wypier... z tego temtu ,nie potrzebuja takich jak ty lapsie! :D

Kto z gotowca ten z gotowca i wprdl :D

HERE QLIMAX!! Taaaakkk ludzie to ten Qlimax!! A teraz choldy! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...