Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] "INTRO'' Pod Zapowiedz Serwera Vertia ? Co myslicie

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć co myslicie o takim intrze ? Mam zamiar to dac jako poczoatek gameplaya ktory pojawi sie juz niedługo ; )

Czcionka , napisy moga byc ? Prosze o oceny.

Pozdrawiam

Wiem ze sam napis ''TO'' i '' INNA NIZ , WSZYSTKIE INNE''

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Szkoda, że gotowiec, piksele można policzyć. Nie jest to ładne, nie zachęca, czcionka wzięta za przeproszeniem z "dup*" =]

footer_logo.png

Opublikowano

@up jestem jeszcze amatorem w takim czymś ale dzieki za twoje zdanie

Nigdy nie napisalem ze Autorskie , po drugie daj link bo nie wierze ze to template

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Za co tu like ?

Za pobranie template z neta i edytowanie napisu 0_o ?

Niektórzy nawet edytować napis nie potrafią, ale to taki mały szczegół :P

Najlepiej uczy się na 'gotowcach'/tutorialach. Od czegoś trzeba zacząć, prawda?

Czekam na priva, prezentacje i inne bajery.

Serwer na pewno będzie ciekawy ;3

Opublikowano

Deraxium jak zwykle pod każdym intrem każdego innego usera niż teamu kłentinołs musi hejtować, chłopie, to się nudne zaczyna robić, przypomnij sobie jakie Ty robiłeś swoje pierwsze filmy - gówniane, no właśnie i zapewne sam korzystałeś z gotowców (chociaż jak dla mnie teraz też nie robisz lepszych ^^).

@top

Dobrze dopasowane z muzyką, ale jak dla mnie to zamiast samych napisów lepiej by wyglądły jakieś "akcje" z serwera.

Opublikowano

Jak na osobę która zaczyna swą przygodę z SonyVegasem tak zwanego "Amatora" bardzo dobrze mu wyszło ;)

jednym słowem , zajebiście.

Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Siwy profesjonalny administrator no , no , no ;) a co do intra to zadziwiająco Ci sie udało ;p

HAHAHAHAH

SIWY KOX STAWIA SERWER WOWOWOWOWO

n1

Opublikowano

Biorac pod uwage to ze nie zajmujesz sie tym na codzien, mysle ze calkiem ok.

@up
Kains nie wiem co chcesz tym osiagnac. Przeciez jestes administratorem "wielkiego projeku". Powinienes swiecic przykladem :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

ScreamMyName lepiej Ci wychodzi straszenie serwerów, że zddosujesz ich 50 vps'ami i te Twoje "botnetery"

A co do filmu - Kaszana.

Spoko kolezko .. twoja wiedza jest tak zamknieta ze probowales mi z mentorem wmowic ze nie ma takiej rzeczy jak DDoS .. Polecam isc sie doksztalcic nie rozumiem pustego hejtingu dla beki probowalem sie zalogowac /admin i za bardzo sie spiales + Nexanity co sie stalo z tym wielkim projektem ? Autorskie rzeczy od BombWorka ? + Navi + Ten client ahh 3 razy spakowana ta sama rzecz : )

Bez hejtingu nie oto tutaj chodzi , nie pisalem nic tobie zeby ci zrobic nazlosc bo nie widze potrzeby myslalem ze nasz maly ''beef'' jest dawno zakoczony.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jezeli ktos ma dowod ze to gotowiec to poprosze dowod bo narazie duza pisza ale bez dowodow to mnie nie interesuje :)

Dobrze wiesz że to jest pierdolony gotowiec, i wiesz też że my to wiemy, a jeszcze się spinasz.

Piszesz że nie napisałeś, że nie jest to autorskie, a z drugiej strony nie wierzysz że to jest gotowiec. Bitch, please.

Nie wiesz o czym piszesz i ludzie twojego pokroju mnie wkurwiają.

A prawda jest taka, że chuja się znasz, ale zamiast się douczyć to wolisz pokazać się jako wszechwiedzącego i "co to nie ty".

probowales mi z mentorem wmowic ze nie ma takiej rzeczy jak DDoS

Bo dobrze Ci mówił, nie ma takiej rzeczy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS

Tutaj się dowiesz, co to tak na prawdę jest, pozdrawiam konsumenta.

A co do tej zajebistej template, którą tak zjebałeś to proszę:

96mgB.png

Opublikowano

Dobrze wiesz że to jest pierdolony gotowiec, i wiesz też że my to wiemy, a jeszcze się spinasz.

Piszesz że nie napisałeś, że nie jest to autorskie, a z drugiej strony nie wierzysz że to jest gotowiec. Bitch, please.

Nie wiesz o czym piszesz i ludzie twojego pokroju mnie wkurwiają.

A prawda jest taka, że chuja się znasz, ale zamiast się douczyć to wolisz pokazać się jako wszechwiedzącego i "co to nie ty".

Bo dobrze Ci mówił, nie ma takiej rzeczy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS

Tutaj się dowiesz, co to tak na prawdę jest, pozdrawiam konsumenta.

A co do tej zajebistej template, którą tak zjebałeś to proszę:

Dobra panie ''JESTEM DEBILEM NIE UMIEM CZYTAC A MOJE SKILLSY SA NA POZIOMIE NEWBIE''

po 1. Napisałem ze nie jest to autorskie - moja bo mialem za to zaplacic 25 zl kolesiowi ktorego znam i powiedzial ze wykona dla mnie taka prace. Dlatego nie pisalem ze jest to autorskie a jak ludzie zaczeli pisac ze to gotowiec to poprosilem o dowody.

Po 2. Chyba jestes debilem ? albo udajesz zacytowales jak pisze ze probowali wmowic ze nie ma czegos takiego jak DDoS i rzuczasz linka do wiki tlumaczac co to jest DDoS ?

po 3. Matuszny beka z ciebie jak sie nazywal ten twoj serwer ktory stał 1 dzien ? A na drugiej edycji grało 120 graczy i byly same bugi ?

po 4. Intro zostanie i gowno mnie obchodzi ze to gotowiec jest on fajnie wykonany tylko osobie ktora go ''wykonała'' nie zaplace bo mnie okłamal.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

ScreamMyName lepiej Ci wychodzi straszenie serwerów, że zddosujesz ich 50 vps'ami i te Twoje "botnetery"

A co do filmu - Kaszana.

Nie kozacz Mean :>

Btw. top.

Może być lecz lepiej by było jakby znajdowało się coś z gry.

quetti.png
Opublikowano

po 4. Intro zostanie i gowno mnie obchodzi ze to gotowiec jest on fajnie wykonany tylko osobie ktora go ''wykonała'' nie zaplace bo mnie okłamal.

@up jestem jeszcze amatorem w takim czymś ale dzieki za twoje zdanie :)

No to jak, Ty to zrobiłeś czy ktoś?

Btw. profesjonalna administracja jak to na intrze? Widać Wasz profesjonalizm po odpowiedziach tutaj.

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

No to jak, Ty to zrobiłeś czy ktoś?

Btw. profesjonalna administracja jak to na intrze? Widać Wasz profesjonalizm po odpowiedziach tutaj.

Jak już Nexanity wcisnęło swoje 5 groszy... Napisałeś o wypowiedziach kogoś z Vertii, trzeba było być na początku forum Nexanity, zobaczyłbyś genialne wypowiedzi Administracji, kłócącej się na ShoutBoxie z użytkownikami [szkoda, że ssów nie zrobiłam], bo Demetri [czy jak mu tam], łatwo wyprowadzić z równowagi. Tak samo, jak skrytykowanie jego 'dzieła' w SV czy AEE. Jednak, to nie temat o tym kto, jakim jest Administratorem ;)

Po to są 'template', aby z nich korzystać, nie wiem dlaczego widzicie w tym taaaaki problem. Skoro napisał, że dopiero uczy się i to nie on zrobił. Ale jego czepiacie się ;p

Może Wy pokażcie, co potraficie? :)

Co do tego intra, mogło być lepsze! Jak już napisałam, brakuje mi scenek z Metka ;p

Opublikowano

Intro średnie. Napisy dobre lecz zamiast nazwy serwera powinno być moim zdaniem Autorskie logo + inne tło bardziej nawiązujące do Metina. Nwm wojny coś ten deseń. Muzyczka w tle świetna

Opublikowano

Intro do zapowiedzi serwera z gotowca? Zajebisty musi być ten serwer, nie ma co.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Dobra panie ''JESTEM DEBILEM NIE UMIEM CZYTAC A MOJE SKILLSY SA NA POZIOMIE NEWBIE''

po 1. Napisałem ze nie jest to autorskie - moja bo mialem za to zaplacic 25 zl kolesiowi ktorego znam i powiedzial ze wykona dla mnie taka prace. Dlatego nie pisalem ze jest to autorskie a jak ludzie zaczeli pisac ze to gotowiec to poprosilem o dowody.

Po 2. Chyba jestes debilem ? albo udajesz zacytowales jak pisze ze probowali wmowic ze nie ma czegos takiego jak DDoS i rzuczasz linka do wiki tlumaczac co to jest DDoS ?

po 3. Matuszny beka z ciebie jak sie nazywal ten twoj serwer ktory stał 1 dzien ? A na drugiej edycji grało 120 graczy i byly same bugi ?

Pozdrawiam

DDos to nie rzecz, tylko forma ataku.

Same bugi mówisz, było to 3 lata temu, ale chętnie spojrzę na ten twój serwer, i nawet szczególnie się rozejrzę :>

Chętnie ujrzałbym twój prawdziwy nick, a nie multi pod serwer, musisz być bardzo nie lubiany przez społeczność, że aż założyłeś nowe konto.

96mgB.png

Opublikowano

Po co wy wywołujecie kłótnie? Co do tematu, podoba mi się ale efekt iskier już gdzieś widziałam, mimo to jest ładnie i przejrzyście. Czekamy na więcej. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...