Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klan

grzes1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wiecie może kiedy będzie dostęp do założenia klanu w War Thunder ?

i mam pomysł jak się zgłosi kilku chętnych na założenie klanu mpc

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bardzo dobry,ale trzeba poczekać :) Co prawda są już nieformalne klany, ale miło by było gdyby udostępnili możliwość oficjalnego zakładania klanów. Być może będą chcieli dodać klany razem z mapą II Wojny Światowej

Opublikowano

Hmmm, klan forumowy? Czemu nie, tylko czy macie pojęcie jakie to jest trudne zadanie, żeby klan ogarnąć? Trzeba znaleźć dobrych instruktorów, którzy będą mieli chęci prowadzić lekcje taktyki, manewru, potem trening utrzymywania formacji w kluczu itd. To jest naprawdę twardy orzech do zgryzienia.

Może przesadzam, w sumie to tylko gra, ale w takim razie jaki jest sens prowadzenia klanu, skoro nie uwzględni się takich rzeczy? Jaka byłaby różnica, gdybyśmy po prostu umówili się na jakieś wspólne granie i pogralibyśmy razem? Ciekawy temat.

Opublikowano

Klan klanowi nie równy Cali. Z tego co napisałeś preferujesz klan ordynusów brzydko mówiąc :) Mam na myśli,że wliczasz treningi,ostre zasady,odpowiednią aktywność etc. Kto co lubi :)

Opublikowano

Swoją drogą jestem ciekawy jak rozwiążą system klanówek. Wiadomo,że będzie coś w rodzaju Wojny Światowej, podobnie jak w WoT. Ale jest wiele niewiadomych :ninja:

Opublikowano

Klan klanowi nie równy Cali. Z tego co napisałeś preferujesz klan ordynusów brzydko mówiąc :) Mam na myśli,że wliczasz treningi,ostre zasady,odpowiednią aktywność etc. Kto co lubi :)

No, a jak :) Jak się bawić w klanówki to na całego :P

Opublikowano

To ja biorę samoloty USA i będę wlatywał w przeciwników :D

Ale na serio, fajnie by było wspólnie polatać, powalczyć. :) Osobiście wolałbym luźną zabawe a nie iść w kierunku profesjonalizmu.

461151420292002410470.png
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Chętnie zagram z kimś w tą grę a jeśli stworzy się klan to jeszcze lepiej.

Można napisać na WT: TheTupi4ablePL

Lub Skype : piotrek_szklarz

Dzięki z góry ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...