Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są drogie w utrzymaniu - samochód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie...czy audi A4/6 rocznik 2000-2004 są drogie w utrzymaniu itd.?

Silnik 1.8-2.4 benzyna i wtedy na gaz można założyć lub od razu z gazem :)

Opublikowano

Tak, quatro to już wgl, zawieszenie przód około 1 tyś za średnią półkę. Ogólnie to jak ci się trafi zdrowy silnik to luz, najgorsze zawieszenie, klimatronik lubi dać dupy, i części wszystkie droższe o jakieś 15% bo to audi niż do passatów (są te same...)

Ale i tak nie podałeś najważniejszesz rzeczy, jaki silnik bd tam siedział. 1,9tdi jest nie zniszczalny, od siebie 1,8t w gazie pracuje idealnie, byle nie silnik fsi

Opublikowano

Ogółem Audi jest drogie w utrzymaniu tak jak już tutaj było mówione, polecam coś innego

Opublikowano

Gazu się nie opłaca montować przynajmiej jak będziesz jezdzić tylko na samym ,tylko wyłącznie gazie i bez benzyny to potem ci benzyna nie będzie chodzić i wgl się to troche jebać będzie to wtrysk bodajże.Wiem bo mój tato ma passata b4 na benzynie i założony gaz i to go bardzo wkuriwało ,bo się to jebało i wgl.A teraz kupilismy audi A4 1.9TDI

z 99 roku to gites chodzi.Dobrze się nim jezdzi mało pali gdzieś 5l na 100.I nie psuje się on wgl,a już dużo nim narobiliśmy kilometrów.Tylko ostatnio wahacze zmienialiśmy i jedno takie łożysko.Bo to przez te nasze kochane drogi.Tera po tej zimie to w miejscach nie których to dziura za dziurą.Poprostu moim zdaniem to Audi to dobre auta są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...