Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Koniem

Drathen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem z koniem, ponieważ jak wiadomo misje dostaje się automatycznie na 11 lvl. Nie dostałem takiej misji i nie mogę jeździć na koniu. Jest jakiś inny sposób do dostanie konia?? :(

Opublikowano

Wszystko po kolei robiłem :)

Możliwe że miałem misję z tym koniem, ponieważ oddawałem misję do "stajennego" jednak nie otrzymałem skilla ;(.

Jest jakiś inny sposób aby otrzymać konia w inaczej niż poprzez tego skilla? :)

Weteran
Opublikowano

Konia możesz kupić za 10 golda tam gdzie oddawałeś questa w veilice lub zobacz czy w eq nie masz takiego scrolla, który po użyciu daje ci skilla

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Konia możesz kupić za 10 golda tam gdzie oddawałeś questa w veilice lub zobacz czy w eq nie masz takiego scrolla, który po użyciu daje ci skilla

ja nie mialem 10 golda i konia dostalem, po prostu musisz isc do horse master czy cos takiego w veice i od niego dostajesz skila

Age is just a number :)

Opublikowano

Tak robię

Dobra temat do zamknięcia. Zrobiłem nowa postać i z niej sobie przełożyłem przez bank :). Dzięki za podpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...