Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak widzieć na czacie ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzieć na czacie , wpisywane komendy przez graczy np. "/msg jan_kowalski daj mi diamęty" , Wiem że na konsolce widać ale ...

Licze na szybką odpowiedz !

ps . mój serwer :D : drzewko.srvmc.pl

Opublikowano

To jest tylko widoczne w konsoli chyba ze jest jakiś plugin który zapisuje komendy gracza .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

To jest tylko widoczne w konsoli chyba ze jest jakiś plugin który zapisuje komendy gracza .

Jest , widziałem go gdzieś . Ale może był on pisany przez twórce serwera .

Opublikowano

A jakbyś chciał wiedzieć jakie komendy wpisują gracze np. gdy ktoś wpisze /op aperture i nie ma dostępu, a chcesz go wyśmiać to

/commandspy

A plugin to

CommandBook
Opublikowano

/socialspy

Plugin: Essentials. :)

Komenda działa ... ale nie widać co piszą . :?

A jakbyś chciał wiedzieć jakie komendy wpisują gracze np. gdy ktoś wpisze /op aperture i nie ma dostępu, a chcesz go wyśmiać to

/commandspy

A plugin to

CommandBook

Nie działa nawet komenda

Opublikowano

Kiedyś też mnie to intrygowało, dlatego napisałem do tego plugin, jednak to było dawno temu i już go nie mam :( .Z tego co wiem to trzeba samemu napisać takowy plugin bo na plugins.bukkit.org nie znalazłem.

Opublikowano

Komenda /socialspy odsłania Ci tylko prywatne wiadomości . Czyli /msg nick treść , /r i inne komendy od systemu pw.

--{ MistycMine | TYP: FreeBuild+RolePlay | IP: rp-fb.mistycmine.pl | 60 slotów }--

Serdecznie Zapraszam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest to plugin: commandwatcher

Jeśli wejdziesz na serwer napisz po prostu: /cw i będziesz widział wszystkie komendy napisane przez graczy ;)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...