Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Toyota Supra

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dawna mam toyote supre ale orginalny wyglad mi sie niepodoba awiec chce wydac 1600sb na pakiet karoserji i maske czy mi sie opłaca?

Prosze o podanie jej zalet i wat i do czego jest stworzona

Opublikowano

Jeżeli podoba ci się ten wóz i nie szkoda ci SB to kupuj pakiet karoserii. Osobiście bym nie kupił.

Supra ma dobre osiągi, ale jej promień skrętu jest bardzo mały, przez co nadaje się tylko na "autostradowe" trasy.

Opublikowano

No własnie chodzi oto ze ona mi sie wcale niepodoba a z tym pakietem to odrazu ładna jest i nw czy kupic ten pakiet

Opublikowano

No własnie chodzi oto ze ona mi sie wcale niepodoba a z tym pakietem to odrazu ładna jest i nw czy kupic ten pakiet

Nie kupuj dołóż 500SB i kup sobie "rakietową" MR2.

Szkoda kasy na pakiety karoserii, chyba, że jest wyprzedaż (event) i cena jest zmniejszona to wtedy tak.

PS. Za niedługo będzie kod na Suprę.

Opublikowano

up up ten kod na supre to wypozyczenie pewnie co nie a ta twoja rakietowa mr2 czemu taka rakietowa ?? i ile ona kosztuje

a co do up to miejsca mi same dochodzą a ta supra to mam juz od 3 mich nic z nią nierobie

Opublikowano

Zalety toyoty MR2:

- V/max bez nitro 260,

- V/max z nitro 288,

- świetne prowadzenie,

- zaiste przyspieszenie,

- epicki dźwięk silnika

Wad chyba nie ma, to auto jest bez wątpliwie w czołówce swojej klasy i o jedną wyżej :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niechce mi sie do gry wejsć a pewien niejestem on klasy

C-Mistrz

B-Jeden z najlepszych

Tak? i kosztuje 2.000sb

Coś mi sie dziś chyba zdawało ze na przecenie jest

Opublikowano

Po tuningu jest w klasie B - zdecydowany król, A - tu zdaję się na doświadczenie gracza, ja nie mogłem jej wziąć chevroletem el camino SS z full ultra (staty ogólne ponad 600), a naprawdę dobrze nim jeżdżę :) Uważam że w A też koxi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

up up ten kod na supre to wypozyczenie pewnie co nie a ta twoja rakietowa mr2 czemu taka rakietowa ?? i ile ona kosztuje

a co do up to miejsca mi same dochodzą a ta supra to mam juz od 3 mich nic z nią nierobie

@up

Jaki kod na suprę? skąd wiesz? ;p

Wyzwanie społeczności na 750 tys. Like na FB.

Za 500 tys. Like dostaliśmy Lancie Deltę, jeszcze w tamtym roku.

316315_613928181951907_327328954_n.jpg

Aktualnie jest tak:

Official Need for Speed World

735.550 osób lubi to

Więc trzeba like'ować!

Toyota MR2 to najlepszy samochód w klasie B i C.

Rakietowe nitro + bdb. sterowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...