Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexodia.eu  

168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No widzę następny Crystal2 startuje , identyczne screeny , identyczna biżuteria i w ogóle. Czy to tylko plagiat z prezentacji ... ?

No nic nie wiem co z tego wyjdzie ale powodzenia, osobiście nie zachęcacie mnie.

xD 

Opublikowano

No widzę następny Crystal2 startuje , identyczne screeny , identyczna biżuteria i w ogóle. Czy to tylko plagiat z prezentacji ... ?

No nic nie wiem co z tego wyjdzie ale powodzenia, osobiście nie zachęcacie mnie.

Polecam czytać prezentacje, później się wypowiadać .

Grafika odkupiona od crystala, widzisz w pilkach jakieś powiązanie między tymi sewerwerami ?

sign.jpg

Opublikowano

Ładna prezentacja, nie podoba mi się jednak opcja darmowych SM za założenie konta, bo wszyscy wiemy że gimbusy i osoby nachapane na topke zrobią po 30kont żeby mieć jak największa przewage nad pozostałymi których takie podejście do gry nie jara.

Opublikowano

Czy osoba od której odkupywaliście stronę powiadomiła Was, że ma ona dziury? Lepiej to naprawcie, bo będziecie mieć problemy...

@Topic

Serwer fajny, lubię takie serwery i chętnie na nim zagram tylko naprawcie to co napisałem wyżej.

Opublikowano

Fajny serwer ,lubie takie medium hardy,mam nadzieje,że to tylko nie będzie kolejny niewypał jak polishworld ;/./

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Z tego co widze to serwer sklejany z 15. Z każdego po troche, tu napisy, tu grafika, tu stronka. Nie ładnie i nie wróży przyszłości.

Co do tematu:

Serwer zapowiada się ładnie, moglibyście powiedzieć tylko czy IS udostępniony przed startem. ?

Proszę o ogarnięcie się z waRNami. Co post to warn....

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Klient jutro około 16 . Itemshop zobaczycie przed startem . Gwarantuje wam że nie będzie w nim żadnego ekwipunku ani kd 80 do siły itp .

sign.jpg

Opublikowano

W końcu jakiś serwer hard/medium myślałem, że mnie zaskoczycie czymś, a jeszcze nie grając na serwerze wiem na jakich mapach będą kłopoty z lagami ! . Dobry pomysł z Kraina Kamieni brakuje to ostatnio na serwera medium/easy, ale to wy o tym pomyśleliście i macie plus !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Z tego co zauwazylem juz raz probowaliscie swoich sil.

http://www.mpcforum.pl/topic/842032-nexodiaeudedyk/page-10

Miejmy nadzieje ze tym razem wam sie uda ;)

Zycze powodzenia.

Czemu roski są po 10 szt, a roska wartosc jest x1?

Usuncie te blogoslawienstaw ktore daja 100% hp. Psuja one rozgrywke. Na wojnie bd sobie klikal i ani razu nie padne. Bez sensu.
Nawet jesli sa strasznie drogie to dla mnie jest to zly pomysl.

Zbroja aury.. Czyli zbrojki z nowego update'a z pla ktorymi juz wszyscy wymiotujemy. Kazdy server teraz to wprowadza. Nie wiem po co.
Moim zdaniem powinniscie sie bardziej postarac i zrobic cos lepszego, bardziej unikalnego. Ciezko poszperac na epvp? ;]

Ciekawe zapowiada sie ta krwawa wieza, miejmy nadzieje ze drop bedzie przyzwoity.

Były beta testy?

Proponuje tez zmienic moby na mapie "Tajemnicze góry". Są to te stare, pobugowane trolle. Dajcie cokolwiek, byle nie to :)

Fajny pomysł z żabą, ale zrobcie kilka takich zab. Z bonusem na ludzi i woja, ninje i ludzi, sure i ludzi, szamana i ludzi, potwory, dt i potwory, diably i potwory :)
Tak zebysmy mogli przetestowac dmg kazdego itemku, i pod pvp i pod pve i pvm.

Co z biologiem? Bo nie doczytalem.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Z tego co zauwazylem juz raz probowaliscie swoich sil.

http://www.mpcforum.pl/topic/842032-nexodiaeudedyk/page-10

Miejmy nadzieje ze tym razem wam sie uda ;)

Zycze powodzenia.

Czemu roski są po 10 szt, a roska wartosc jest x1?

Usuncie te blogoslawienstaw ktore daja 100% hp. Psuja one rozgrywke. Na wojnie bd sobie klikal i ani razu nie padne. Bez sensu.

Nawet jesli sa strasznie drogie to dla mnie jest to zly pomysl.

Zbroja aury.. Czyli zbrojki z nowego update'a z pla ktorymi juz wszyscy wymiotujemy. Kazdy server teraz to wprowadza. Nie wiem po co.

Moim zdaniem powinniscie sie bardziej postarac i zrobic cos lepszego, bardziej unikalnego. Ciezko poszperac na epvp? ;]

Ciekawe zapowiada sie ta krwawa wieza, miejmy nadzieje ze drop bedzie przyzwoity.

Były beta testy?

Proponuje tez zmienic moby na mapie "Tajemnicze góry". Są to te stare, pobugowane trolle. Dajcie cokolwiek, byle nie to :)

Fajny pomysł z żabą, ale zrobcie kilka takich zab. Z bonusem na ludzi i woja, ninje i ludzi, sure i ludzi, szamana i ludzi, potwory, dt i potwory, diably i potwory :)

Tak zebysmy mogli przetestowac dmg kazdego itemku, i pod pvp i pod pve i pvm.

Co z biologiem? Bo nie doczytalem.

na żabę działa KAŻDY bonus . Będzie łatka na której trolle można zamienić na dzikie psy . Biolog do matowych bez limitu .

sign.jpg

Opublikowano

Skoro działa KAŻDY bonus to będą sie one sumować proszę pana :)
Wiec bedzie dzialal bon zarowno na dt jak i na ludzi. Wiec to zaba jest bez sensu. Zrobimy eq do pvp z ludzmi ale np do bransy wejdzie nam rowniez bon na mistyki ktory powiekszy nam dmg. Dzieki czemu nic nie sprawdzimy :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

A wiec jutro client rano czekamy i zassysamy Liczymy na 500 osob online jesli tak to gramy ! :> zapraszajcie znajomych to bedzie jeszcze lepiej ;>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Pisze na stronie: ,,Informujemy, kto założy konto do Piątku 10 maj do godziny 20:00 otrzymuje bonus smoczych monet !" A moze nie do 20.00 a do 24.00? by więcej ludzi sie zarejestrowało naprzykład ja i moi koledzy ;DD to tak luźna propozycja; )

Bo ten serw naprawde robi wrażenie po tym co przeczytałem :)

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...