Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konto na allegro

radek45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygralem dzis aukcje xx

po aukcji skontaktowalem sie i gosciu powiedzial ze za cene jako wygralem to nie sprzeda kont i przedmiotow

ze inna cena go interesuje ( okazujnie bo konto warte duzo wiecej ) aukcja byla bez ceny minimalnej wiec pytam was

Moje pytanie brzmi czy oplaca mi sie wysyłac przelew i pisac do allegro ze nie dostałem danych przedmiotow itp za cena ktora wylicytowalem.

Opublikowano

Nic nie wysyłaj , tylko skontaktuj się z allegro , jak widać gościu jest niepoważny, wystwiając aukcje bez ceny minimalnej i jeszcze tak odpowiadając.

mhraed.png

Opublikowano

Wystawiający Aukcje jest nie poważny.

Najwidoczniej nie zna regulaminu allegro.

Po zakupie nie możesz ani ty ani on zmienić ceny chyba ,że nie było to załatwiane przez Akukcje i wygraną np. jak z kupnem auta

Nie musisz licytować się a możesz kupić i ugadać się z właścicielem i wtedy allegro nie macza w tym nic.

Tak więc jeżeli to była aukcja to musisz uzyskać konto za cenę jaką dobiłeś i koniec kropka.

Opublikowano

Pisałem z nim i odpowiedział że za 150 też nie sprzeda oboje wiemy że konto warte z 500 zł odparł że jestem idiota itp. I że według niego ta cena to śmiech i że w aukcji było napisane żeby pisać oferty na gg. Według was opłaca wie dać ten przelew czy odpuścić.

Opublikowano

Ja bym pisal do allegro i domagal sie swojego.

Skoro nie bylo ceny minimalne i wygrales aukcje, jestes na wygranej pozycji i ten "GNOJ" nie ma nic do gadania.

Jego strata ze nie zastosowal srodkow ostroznosci :)

Pisz do allegro i domagaj sie tego co wylicytowales.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Podobno sprzedaż kont jest zabroniona. Zostaw. Nie pisz do Allegro, nie wysyłaj kasy. Olej.

Skoro koleś jest zdolny do czegoś takiego nie ma nawet sensu mu płacić.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Gosciu to junior ma 30 pozytywów i odpuściłbym ale w zimie miałem podobnie z deska i odpuściłem. Dodam że pieniądze odzyskam. Płace payu na allegro więc portal nadzoruje. Aby wnieść spór musZe wpłacić bo inaczej niemam o co walczyć. Jedynie postaram się zadzwonic i porozmawiać z jego rodzicami.

Opublikowano

No właśnie. Ja podam na swoim przykładzie. Wystawiłem konto na allegro,ale że młody głupi jestem to zapomniałem z podniecenia dac ceny minimalnej ,więc zedytowałem aukcje i dodałem taka notke: zastrzegam sobie prawo,że jeżeli cena nie spodoba mi sie nie sprzedam konta. Taka informacja jest w pełni legalna i zgodna z allegro. Jeżeli ten koles nie podal takiej notki ani ceny minimalnej to złamie regulamin jesli ci nie sprzeda postaci.

Masz 2 opcje:

1) Dać sobie spokój z dzieciakiem i chromolic to.

2) Wysłać kase i napisać do allegro. Polecam zachować rozmowy z nim jak masz,żeby były dowody dla allegro . Ten allegrowicz może miec duże kłopoty za to.

P.S. Jeżeli masz czas i chęci to wybierz opcje 2 .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Gość jest śmieszny :) Wystawia bez CW a potem się czepia xD

2. Nic nie wysyłaj

@up W jakim ty świecie żyjesz ? Dostanie kase i już go to nie będzie obchodziło czy masz konto czy nie ^^

#JebacSygnatury

Opublikowano

Widać że ewidentny złodziejaszek.

Naciąga na większą kwotę a allegro teraz laskę kładzie na to.

Koleś cie ojebie szukaj innej postaci.

Moi koledzy sądowali się o podobny przyklad pół roku i kaski nadal nie odzyskali...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...