Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2vs2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alpha Team: Dastan + __xGr4Y-
Bravo Team:Natan2006 + duBistTot2

Wyzwanie padło ze strony natana.
Rew'a na naszych zasadach SnD już nie chcieli grać ;)

Nie ma mojego mikro bo byłoby słychać tylko napieprzanie w klawiaturę.

http://www.youtube.com/watch?v=QjO895bpSeQ

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Dektored jeżeli uznasz to za spam to przynajmniej też weź to do serca i staraj się tych 5% nie dawać chodzi mi o to że to co się teraz dzieje w tym dziale jakieś filmiki 1-1 sniper skiba igor jakiś dastan srastan itp etc ludzi co wy wgl robicie spinacie się jak byście mieli popuścić a to jeden ma hacki a to 2 ma lepszego skilla a 3 lepszą broń ludzie ogarnijcie się zamiast grać w spokoju i trzymać się jak polak z polakiem to nie dość że zaśmiecacie takimi filmikami forum to jeszcze wprowadzacie cały czas nie miłą atmosferę z tego co widzę macie po 15 16 lat dorośnijcie najpierw życiowo do tych gier a dopiero później zacznijcie w nią grać ja sam nie jestem jakiś stary (20lat) aczkolwiek gram sobie na spokojnie eli eli pro cw etc i nie wrzucam codziennie filmików z spinami do innych graczy bo po co? Nie lepiej wrzucić jakiś wspólny film z montage czy czegoś innego żeby to fajnie wyglądało a zarazem może wypromować bardziej combata.To tyle PICE&LOVE ludzie to tylko gra.

Edit:Te wasze filmiki to już sama totalna nuda cały czas to samo 1-1 SR

Opublikowano

Ja mogę z kimś zagrać :) add TheRealIgor

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Dektored jeżeli uznasz to za spam to przynajmniej też weź to do serca i staraj się tych 5% nie dawać chodzi mi o to że to co się teraz dzieje w tym dziale jakieś filmiki 1-1 sniper skiba igor jakiś dastan srastan itp etc ludzi co wy wgl robicie spinacie się jak byście mieli popuścić a to jeden ma hacki a to 2 ma lepszego skilla a 3 lepszą broń ludzie ogarnijcie się zamiast grać w spokoju i trzymać się jak polak z polakiem to nie dość że zaśmiecacie takimi filmikami forum to jeszcze wprowadzacie cały czas nie miłą atmosferę z tego co widzę macie po 15 16 lat dorośnijcie najpierw życiowo do tych gier a dopiero później zacznijcie w nią grać ja sam nie jestem jakiś stary (20lat) aczkolwiek gram sobie na spokojnie eli eli pro cw etc i nie wrzucam codziennie filmików z spinami do innych graczy bo po co? Nie lepiej wrzucić jakiś wspólny film z montage czy czegoś innego żeby to fajnie wyglądało a zarazem może wypromować bardziej combata.To tyle PICE&LOVE ludzie to tylko gra.

Nie mam za co dawać %. Ja tylko przestrzegam regulamin. Czasem przymknę oko ale też bez przesady. Jeśli jest flame to trzeba reagować.

miałem zły team :P

Znam osoby, które same potrafią poskładać cały team jedną snajpą, więc to nie wina teamu.

@topic Dobra gra ;) .

Ja mogę z kimś zagrać :) add TheRealIgor

To już na PW załatwiaj ;) , bo to nie jest temat do tego.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przepraaaaszaam. Ładna gra

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Ezioch tak btw

Czy ty tu widzisz jakieś kłótnie? :D

Bo ja nie rozumiem.

@Igor

Dodaj mnie na ca. Dastan-

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Ale proszę o komentowanie gry / filmiku, forum nie jest miejscem od prywatnych pogaduszek.

Zaglądam tu rzadko ale możecie mi wierzyć, jestem bardziej surowy od obecnego moderatora i jak się zezłoszczę to polecą warny i bany ;)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ale proszę o komentowanie gry / filmiku, forum nie jest miejscem od prywatnych pogaduszek.

Zaglądam tu rzadko ale możecie mi wierzyć, jestem bardziej surowy od obecnego moderatora i jak się zezłoszczę to polecą warny i bany ;)

On kłamie, :D

Ez Win

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...