Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać w to gówno?

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam grać zjebaną talią nekropolis gdy mam w chuj mało kreatur i cały czas przegrywam bo przeciwnicy mają po 8 kreatur na stole a ja mam max 3 i w ręce same ongoin gówna chociaż wyjebałem te usless to i tak kurwa ciągle mam same ongoini

Opublikowano

Ta wypowiedź jest naprawde debilna pomyśl jak się zaczyna w każdej grze odrazu ci dają wszystko na złotej tacy ? zacznij grać kampanie na początku potem mecze i myśl jak składasz deck

Opublikowano

Za swój post rzecz jasna otrzymasz warna za bluzgi.

Gra jest normalna i stawia na logikę gracza, jeżeli ktoś nie umie korzystać z szarych komórek, to niestety, pozostaje Metin2 lub Tibia, tam myślenie nie jest potrzebne.

Tu potrzebne są tylko i wyłącznie taktyki i pomysłowość.

Opublikowano

Gram nekropolis może 5 dzień, co jak co, ale na karty nie narzekam - świetne są *.*
W tej grze trzeba myśleć, bo bez tego faktycznie daleko się nie zajedzie.
Swoją drogą - nie wiem jak masz złożony deck, skoro grając necro masz problem z jednostkami - ta nacja z tym nie powinna mieć problemów...
Poczytaj jakieś poradniki i zacznij myśleć. Swoją drogą możesz też wkleić ss'y twojego decku.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Patrzcie kurwa, Samouczka dobrze zrozumieć nie potrafisz? Może zacznij myśleć jak grasz i kupuj pakiety za 12,5k a nie płaczesz na forum. Masz jeszcze tutoriale na forum.

Opublikowano

Jako, że też gram Necropolią i trochę ogarniam powiem Ci, że postaw najlepiej na dużą ilość potworów w talii np. zamiast dodawać łuty szczęścia to dać kilka więcej zaklęć i reszta potwory i masz 59 kart jak znalazł. ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

dodaj do talii wiecej potworow, wykorzystaj kody ktore sa podpiete, i jak bedziesz zaczynal to na 100% bedziesz mial w talii wiecej potworow ;) mnie tez ta gra na poczatku wkurzala, ale dalem rade i jakos idzie mi teraz :D

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...