Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba,pytanie] Bug Credit Card RP

Abdul la Ilsof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Na forum nie dawno był jeszcze temat , w którym to pewien użytkownik forum podał innym masę danych do jakiś kart kredytowych.

Spróbowałem... zadziałało - więc teraz pytanie.
Czy ktoś mógłby mi znowu na PW podać takie dane?
Wiem, wiem - tamten temat został zamknięty ponieważ forum to , nie życzy sobie takich powiedziałbym ostrych treści.

Ale ja proszę o prywatną wiadomość, nie chcę tego rozpowszechniać ani nic z tych rzeczy. Chcę te dane mieć na własny użytek.

Jeżeli ktoś byłby tak miły, to bardzo dziękuję - pozdrawiam. :)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Nie radziłbym stosować owego bugu, gdyż po przekroczeniu pewnego limitu zainteresuje się Tobą nie tylko Riot, ale także Prokuratura.

Początkowo trzeba spłacić tylko dług, jeśli jednak przekraczał on kilka tysięcy, to zostały z tego wyniesione poważne konsekwencje.

Opublikowano

Okej, dzięki panowie, temat do zamknięcia.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...