Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[W-F]Ważne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wf raczej nie da sie mniec 1 ; P wystarczy ze zaliczysz chociaż 1 bieg, i na 100% nie będziesz miał 1.

Opublikowano

No u mnie każdy ,,grubas'' debil itp może mieć 6,bo taka zajebista szkoła że wystarczy ćwiczyć :)

Typek na półrocze miał same trójki z np brzuszków,biegów,skoków w dal,podciągania no ale dostał 6 bo zawsze miał strój.

A ja ze wszystkiego szóstki,jeszcze do tego zawody małopolskie,ale dostałem 5 bo nie ćwiczę często :)

@topicur Jak mu wytłumaczysz to może to złagodzi,a jak nie to pewnie Ci obniży ocenkę.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

No to najlepiej iść do tego lekarza i poprosić o to zwolnienie lub powiedz mamie żeby zadzwoniła do szkoły :) Lub powiedz samo o tej chorobie :) Tak jak ktoś napisał "Choroby się nie wybiera".. A wiem że można mieć komisa z w-fu...

Opublikowano

Po prostu mu to powiedz, nie ma się czego wstydzić lol. To głupie żeby ktoś był zagrożony z tego powodu, że nie ćwiczy z powodu np. choroby, wytłumacz mu to a pewnie spojrzy na to inaczej.

Trudną sprawą jest nabicie zagrożenia z WF, osobiście przez wszystkie WF'y trolluję (czyt. zamiast ćwiczyć robię sobie jajca) i i tak mam 5 na półrocze ;D Jak z nim pogadasz to powinien to ogarnąć, bo aktualnie to powodu twojego braku ćwiczeń nie zna.

Opublikowano

Kolega łuszczyca to i tak wyjdzie na jaw...Bo chyba lato się zbliża a w bluzie i spodniach nie będziesz chodzi co nie ? Wiec lepiej tak powiedzieć niż sam ma się spytać...Najlepiej idz do tego lekarza to powinien Ci wypisać to zwolnienie :)

Opublikowano

lol pogadaj z nauczycielem i tyle, przecież to też człowiek -.- nie wiem czego ty sie wstydzisz.

Opublikowano

Jeżeli twój W-F'ista jest wyrozumiały i mądry to porozmawiaj z nim na osobności, bo to też człowiek i będzie myślał, iż Ty nie ćwiczysz specjalnie.

Co do tego nie będziesz mieć na koniec roku 1, gdyż oceny nie można obniżyć więcej niż 1 stopień z tego co wiem na semestr.

Jeżeli dermatolog da zaświadczenie o tym, iż do końca edukacji nie będziesz mógł ćwiczyć to spokojnie oceny mieć nie będziesz.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Powiedz mu, że masz chorobę i nie możesz wykonywać ćwiczeń, powinien to zrozumieć.

Tak tylko każdy może powiedzieć że chce to na zwolnieniu od lekarza wiec lepiej jak by zwolnienie załatwić :)

Opublikowano

W lato zazwyczaj mam bardzo osłabione objawy, nawet i remisje.

Tylko martwie się że moge nie zdać z matmy, a przez stres to jeszcze bardziej mnie wysypie :f

//dzięki Paradisia, to może będzie 3 :)

Zależy to od systemu nauczania szkoły oraz od nauczyciela..Bo może być tak że nauczyciel będzie Ci kazał zaliczyć 2 semsetr żeby mieć dwa ;) U nas wlaśnie tak jest masz 5 w pierwszym semestrze to w drugim musisz mieć przynajmniej 2 żeby mieć 4 :) A jak byś miał zwolnienie to byś nie musiał się martwić :0

Opublikowano

Zależy wszystko od W-F'isty jak się boisz powiedzieć, to niech mama/tata zadzwoni do szkoły.

Wtedy napewno zrozumie.

A Ocene powinneś mieć nawet 3

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W twoim wypadku polecam poinformować nauczyciela prowadzącego i sytuacji niech on uprzedzi nauczyciela z WF-u żeby cię zwolnił a potem dasz zwolnienie i po prostu z WF-u będzie na ocenach pisało "Zwolniony"

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Lepiej się dowiedz czy na pewno Ci przysługuje w tym przypadku zwolnienie z WF. Śmigaj po nie do lekarza i będziesz miał z głowy a nie czekasz na cud.

Opublikowano

Jak zwolnienia nie dadzą i tak nie będę ćwiczyć, bo tylko i wyłącznie robie sobie krzywde.

Wyobraź sobie sytuacje gdy byle jakie gówno ( czyt. otarcie,itd) goi ci się grubo ponad miesiąc

A do dermatologa śmigam w nast. wtorek, jak nie da to ide do rodzinnego o to samo.

Chciałem się tylko tutaj spytać o to czy nie za późno na zwolnienie od lekarza, i czy nie dostane 1 skoro miałem na półrocze 4.

Pozdro ;)

Wyobraź sobie że wiem o czym mówisz, sama jestem chora. W mojej chorobie jest niewskazany jakikolwiek większy wysiłek fizyczny ale z racji tego że choroba jest tak rzadka i trudna do diagnozowania to nie chcieli mi dać zwolnienia chociaż się ubiegałam o nie długo i skarżyłam się na słabość. Lekarz rodzinny powiedział że mi nie da żadnego zwolnienia i wręcz przeciwnie - mam ćwiczyć na WF i napisał mi na bilingu do szkoły że "wskazany wysiłek", chociaż miałam już podejrzenie tej choroby i nie powinnam się przemęczać. Dopiero jak miałam wypis że szpitala że mam ową chorobę na 100% to dopiero dostałam zwolnienie. I tak jak Ty myślałam że mam z głowy a w rzeczywistości zwolnienie dostałam kilka miesięcy później.

Opublikowano

Powiedz że jak nie da si 4 na koniec to go zarazisz

a tak serio jak nie ćwiczysz w tym semestrze to jak ci 1 może dać

umnie w szkole jedna osoba miała chyba z 3 osceny a się często zwalniała i dostała 4 albo 5 bo jej tyle z tych ocen wyszło

albo dadzą ci ocene z półrocza

Opublikowano

wstydliwe takie coś ale idź do wfisty z jakąś kartką od lekarza, albo do dyrektora i powiedz ze nie miales jej wczesniej i nie mogles jej dać a masz banie to wtedy da ci zwolnienie czyli Z w dzienniku bo musial by byc naprawde prostak by nie anulowal ci tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...