Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Luncher'em

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem z Luncherem kiedy go odpalam wpisuje pasy wybieram język i czekam jak się załaduje patcher to wyskakuje mi "Unable to determine current wersion" po polsku Nie można określić aktualnej wersji wie ktoś o co kaman a i dodam jeszcze klienta pobierałem przez torrenty waga klenta to 25,4 GB chyba cały i kompletny , ale luncher coś się nie zgadza proszę o pomoc !!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

jak pobierales przez torrenty to nie dziw sie, ze nie chodzi tak jak powinien. pobierz normalnie launcherem to bedzie dzialac

Age is just a number :)

Opublikowano

Ale powiedz co to za różnica czy lncherem czy torrent skoro klient działa i jest kompletny tylko lancher nie działa jak należy jak u większości chodzę teraz po różnych forach to sporo ludzi ma takie problemy ??

@ jest jeszcze sposób jak ktoś mógł by mi podać lancher z odpowiednimi plikami to wtedy mógł bym sprawdzić czy działa na waszym jak nie to znaczy , że klient jest *****.

Opublikowano

no dziwne ze ja pobralem normalnie launcherem i jakos dziala, nie dziw sie ze ludzie maja problemy jak wiecznie kombinuja jak nie jakimis torrentami to cos innego z kompem robia. ja jeszcze z zadna gra nie mialem problemow odkad mam tego kompa

Age is just a number :)

Opublikowano

To masz szczęście też gram w wiele gier czasami zdarzają mi się problemy poważniejsze niż ten .

To jest zwykł błąd lunchera przydał by mi się nowy poprawny luncher z plikami .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...