Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy uruchomieniu systemu

VisteriX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak włączę komputer, po załadowaniu pulpitu wyskakuje Błąd pokazany na screenie. Na screenie widać okno z błędem oraz ikonkę na pasku zadań. Nie pokoi mnie ta ikonka :P

bladef.png

Opublikowano
Uruchom OTL i w Oknie Własne Opcje Skanowania :
:OTL
SRV - [2013-03-22 16:09:37 | 002,787,280 | ---- | M] () [Auto | Running] -- C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\BrowserProtect\2.6.1249.132\{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}\BrowserProtect.exe -- (BrowserProtect)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- system32\DRIVERS\UIUSYS.SYS -- (UIUSys)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Unknown] -- C:\WINDOWS\system32\selwgmzi.sys -- (selwgmzi)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Documents and Settings\Dorotka\Moje dokumenty\Pobieranie\Intelligent Aimbot Gold Edition\Intelligent Aimbot Gold Edition\Intelligent Aimbot Gold Edition Cracked\glynnharr.sys -- (glynnxxGE)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Unknown] -- C:\WINDOWS\system32\ehrgjxcl.sys -- (ehrgjxcl)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Unknown] -- C:\WINDOWS\system32\cordpt.sys -- (cordpt)
O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {E7DF6BFF-55A5-4EB7-A673-4ED3E9456D39} - No CLSID value found.
O7 - HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoDriveTypeAutoRun = 145
O8 - Extra context menu item: E&ksportuj do programu Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office14\EXCEL.EXE/3000 File not found
O8 - Extra context menu item: Wyślij &do programu OneNote - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office14\ONBttnIE.dll/105 File not found
O20 - AppInit_DLLs: (c:\docume~1\alluse~1\daneap~1\browse~1\261249~1.132\{c16c1~1\browse~1.dll) - c:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\BrowserProtect\2.6.1249.132\{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}\BrowserProtect.dll ()

:Commands
[emptytemp]

I klik na wykonaj skrypt zatwierdź restart i pokazujesz log z usuwania .

Pobierz AdwCleaner i użyj opcji Delete po restarcie pokazujesz log z AdwCleaner .

Co do tego błędu cięzko mi powiedziec o co w tym chodzi ,wiem tyle że biblioteki uległy uszkodzeniu , bądź nie ingerują się z systemem .

Z kolei podejrzewam oprogramowanie :

SRV - [2004-12-13 01:05:20 | 001,527,893 | ---- | M] (The Firebird Project) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files\Firebird\Firebird_1_5\bin\fbserver.exe -- (FirebirdServerDefaultInstance)
SRV - [2004-12-13 01:05:20 | 000,065,536 | ---- | M] (The Firebird Project) [Auto | Running] -- C:\Program Files\Firebird\Firebird_1_5\bin\fbguard.exe -- (FirebirdGuardianDefaultInstance)

Wiesz co to za program ?

Sądząc po błędzie co dałeś tam jest taka ikonka zielono pomarańczowa .

Może przypominasz sobie co to był za program ?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

YYYYY... Nie wiem co to za program, sprawdzilem na necie i pierwszy raz to widze :) ale jak zauwzylem on ma inna ikonke :)

Wykonaj skrypt ? Jak to klikam to wyskakuje info ze chce jakis FIX, ktorego nie mam. Zrobie jeszcze raz skana i sproboje ten skrypt wykonac.

Sciagne ten AdwCleaner, sproboje wykonac skrypt i za jakies 10min. dam edita.

@edit.

Jak mam ten skrypt wykonac ?

@@edit

Klinalem sprzatanie :) OTL sie zacial :O

@@@edit

http://www.speedyshare.com/h49yP/AdwCleaner-S1.rar <--- Adw Cleaner.

Poi uruchomieniu ponownie systemu (automatyczne poprzez Awd) bład nie wyskoczyl..

Uruchomie jeszcze raz i sprawdze. Dam edita.

@@@@edit

"POMOGLES"

Po uzyciu AdwCleaner bledu juz nie ma, a co lepsze jakos szybciej sie wlaczyl, szybciej chodzi.... Dzieki wielkie :)

Lajk i Rozwiazany :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...