Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Grota Wygnańców, XenoXMT2

bartpi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego Grota wygnańców jest zablokowana?

Nie można tam przejść.

Nie wiem co mam robić.

Proszę o szybka odp.

Opublikowano

Żaden Channel nie działa :( Próbowałem wielu rzeczy i nic. Dlaczego to nie działa. LVL mam odpowiedni bo mam 92lvl. Woj-body. Proszę was jeszcze raz pomoc. Czekam na odp godną najlepszą odp. + like :D

Opublikowano

Ja gdy nie mogłem wejść do atlanty to pojechałem przez dolinę do wejścia av1 tam gdzie sura i się tepnalem przez tego teleportera co tam stoi później już normalnie przez pierścień mogłem..

@Down jakbym nie grał to oczywiste że bym się nie wypowiadał bo po co? Więc się nie czepiaj!

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

@Up Człowieku... Grałeś kiedyś na Xenoxie? Jak nie, to weź się nie wypowiadaj...

@Top Nwm czemu się tak dzieje, ale dużo graczy ma tak. Szczerze, to nawet nie patrzyłem na Grotę bo po prostu ja już nie expię :P Chyba tylko na Xenoxie jest ten problem, bo na Gondorze i Extremie wszystko działa...

Opublikowano

To jak mam zdobyć broszurki szermierki, białe perły, niebieskie perły, krwawe perły?

Powiedźcie plissss

Dawać ludzie. Czekam na najlepsze odpowiedzi i oczywiście like :D bo chcę już tam pójść. Dawać, dawać ludzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...