Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkata ucznia

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest owy sposób na dostanie Szkaty Ucznia na starym koncie?
Czemu mamy być dyskryminowani jako starzy gracze?
Chyba tymbardziej powinni dbać o starych graczy, a nie utrzymywać nowych, bo tracą graczy i kombinują -,-.

Dostał ktoś tą szkatę po napisaniu do GM, lub coś w tym stylu?

Opublikowano

Jest owy sposób na dostanie Szkaty Ucznia na starym koncie?

Czemu mamy być dyskryminowani jako starzy gracze?

Chyba tymbardziej powinni dbać o starych graczy, a nie utrzymywać nowych, bo tracą graczy i kombinują -,-.

Dostał ktoś tą szkatę po napisaniu do GM, lub coś w tym stylu?

Obiło mi się coś o uszy ze jak polacza servery to wszyscy dostana szkaty.

Jesli sie myle to prosze poprawic.

Nikt nie dostał szkaty od GM, bo nie oddadza i tak. Nie ma po prostu rozwiazania.

Opublikowano

Nie dostaniesz nawet od gm.

Krążyły plotki że podczas łączenia serwerów starsi gracze owe skrzynki otrzymają.

@up szybciej... ta sama minuta :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po połączeniu serwerów, ale co wtedy się stanie z cenami?
Bo załóżmy (nie wiem jak dokładnie), ale na Monastyr 1kkk to mało (jak kiedyś na Monolicie), i ktoś tam ma 1kkk, a na Syriuszu 100kk to dużo, połączą serwery i co?
Ten co grał na Monastyr to kupi sobie wszystko co będzie chciał, a ten z Syriusza praktycznie nic?

Opublikowano

Bo załóżmy (nie wiem jak dokładnie), ale na Monastyr 1kkk to mało (jak kiedyś na Monolicie), i ktoś tam ma 1kkk, a na Syriuszu 100kk to dużo, połączą serwery i co?

Ten co grał na Monastyr to kupi sobie wszystko co będzie chciał, a ten z Syriusza praktycznie nic?

Spokojnie. Nie wiadomo jakie servery polacza. Ja mysle ze s25 nie rusza poniewaz gra tam nawet duza ilosc graczy

Pewnie polacza np. s1 z s2 lub s1+s2+s3+s4 itp. Jak narazie mozna sie tylko domyslac..

Opublikowano

Ceny powinny wtedy spaść moim zdaniem.

Na pewno nie połączą serwerów tak jak mówisz czyli np. 2 z 25 itd.

Mają łączyć najmniej zaludnione serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...