Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Serwer P4Story

N7Reny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gryzak, napisałem chyba, że odp sprawdzalem? Z meila, który był za 10pkt na pewno mam 7pkt, arkusze w necie też są, więc rozwiazalem tak samo jak na normalnych.

Mogłeś trochę ruszyc głową, jak odpisywales mi na posta :D

Opublikowano

@up a próbowałeś na stronie kupywac? koło niektórych itemków masz kk i bonus pointy i tam klikasz za co chesz kupic (sory ale litera ci z kreska mi nie działa)

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Da się do tego serwera zainstalować jakieś spolszczenie albo zangielszczenie lub zrobić cokolwiek żeby to nie było po włosku (chyba :D)? Serwer działa jak należy ale niestety nie idzie nic zrobić jak wszystko pisze w języku w którym nie znam ani słowa........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Opublikowano

Da się ,na stronie wchodzisz w download klienta ,potem jak masz całą stronę to w górnym prawym rogu strony powinny być dwie flagi ,po lewej chyba włoska i po prawej angielska to klikasz na angielską i jak się strona na nowo załaduję z oka mgnieniu wtedy ściągasz ,sam osobiście mam klienta po angielsku.

Liczę ,na LiKe o ile ogarniecie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam do pierwszej polskiej gildi na derionie. Gildia nazywa się Templariusze dopiero stworzona i jest mało członków tylko ja i MrGryzak pisać do SacredotePL .

Opublikowano

@up ,to ja xD:D apropo nikt tutaj z ludzi chyba nie gra...

PS wbiłem już 60lv P

Opublikowano

@up ,to ja xD:D apropo nikt tutaj z ludzi chyba nie gra...

PS wbiłem już 60lv P

Wbiles 60 lvl na privie ;D? To Cię zakocze wbiłem wojan a 60 w 3 dni na plu >.<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obecnie serwer jest w wersji 4.1 za voting dostajemy 8 moonstonów dziennie ( 160 w przeliczeniu na cash)

na serwerze jednak osobno działa cash z punktów bonusowych za który możemy kupić tylko 30% z całego IS

reszte kupimy tylko za moonstone

To wszytsko wygląda chujowo gdyby nie fakt że na serwerze można handlować dosłownie WSZYTSKIM wodami światów, i chyba wszystkimi itemami z Isa

za każde 10 poziomów wbitego poziomu dostajemy itemy z ISa + cashpointy (obecnie mam 40 level i dostałem 500 casha 3 czeladniki i 3 potki 200% oraz inne mniej istotne dupere)

ważne jest że przy odrobinie pracy możemy łatwo się wzbogacić a nasz voting nie będzie 8kk wynosił tylko 32kk dziennie lub więcej, zalezy ile sobie zrobimy kont :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra to ja mam pytanie...

Kij z tym ile polaków :).

Czy dużo osób tam gra ?

i wg. exp jest taki jak na plu ? bo ktoś kiedyś pisał że exp taki jak na polskim ...

Opublikowano

UP To tek ktoś jest idiotą..

Exp jest 7x ( po 20:00 zaczyna sie event i jest 10x)

Dodatkowo na serwie działają czekoladki które dają troche mniej expa gdziej tak z 5x

70% osób które tam graja to włosi, ostatnio mamy plage derionów na jednego valo przypadaja z dwa dery

Polaków na valo jest dość mało kilka osób online i tyle.

Ogólnie jeszcze dodam jeżeli chodzi o serwer to jest fajny tyle że trzeba poświecić kupe wysiłku i czasu by tam cokolwiek osiągnąć pron pvp wyrabia sie z tydzien lub dwa bo potrzeba tylko 5 kamyczków z tyco i 5 takich gówien z IS lub lub 10 kamyczków

Najwiekszym problemem na serwerze zatem jest Woda światów bo potrzeba jej w ch**

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...