Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem zuzycie CPU i RAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, co wy na to ?

1368010301-U925527.jpg

Troche nienormalne by przy pracy tylko przegladarki zjadalo mi 2GB ramu ....

Nie mam nic innego wlaczonego ....

Myslalem na postawieniu nowego systemu, bo oglnie mi laptop strasznie zamula

Dodam, ze minimum 2 razy w tygodniu czyszcze kompa z smieci, uzywam WiseDiscCleaner adwCleaner, defragmentuje dyski

Opublikowano

strasznie dużo, u mnie zabiera nawet nie 1GB a procesor nawet nie do 15%...
wejdz w msconfig, i wyłącz programy które nie są używane.
masz procesów 76 na 43... co ty na tym komputerze masz? ._.
czyścisz z czego? z kosza?

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Opublikowano

@UP domyslic sie nie potrfafisz? Przeciez nie kurwa pulpit z ikonek ....

Moja mamuska kupila Fujitsu z win 7 i sam aptop ma te zasrane programy ktore wgral Fujitsu ... A plyta z win 7 to nie czysty win 7 tylko specjalnie pod ten laptop z wszystkimi tymi gownami ...

Skad wziales 76 na 43 procesy? 76 to wiem, ale 43 nieuzywane? czy tam 33 nieuzywane

Skad mam wiedziec, jakie programy moge wywalic a jakich nie, tym jeszcze sie nie bawilem

Opublikowano

Jeżeli ten windows ma tyle aplikacji czy czegoś tam to spróbuj skombinować czysty windows bez śmieci. To tylko rada.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

7 lubi ram, przy chrome + pewnie jakimś skype czy co tam jeszcze masz to normalny wynik

Czytaj ze zrozumieniem ... Ogladaj uwaznie obrazki -.-

Powinienes zalapac % za spam ...

Troche nienormalne by przy pracy tylko przegladarki zjadalo mi 2GB ramu .... 

Nie mam nic innego wlaczonego ....

Jeżeli ten windows ma tyle aplikacji czy czegoś tam to spróbuj skombinować czysty windows bez śmieci. To tylko rada.

Tez nad tym myslalem, tylko nie mam skad oryginalki wziasc, a wydawac 200 zl nie mam zamiaru :D. Sie pomysli, to moze sie skombinuje
Opublikowano

Ja nie mogę. Ty człowieku jesteś ułomny czy co? Będzie ci tyle zjadało ,nic z tym nie zrobisz jak masz włączonych tyle kart. Mi przy 3 kartach Chrome zabiera 1.7GB. Widać zresztą w hobby twoje głupie zainteresowania.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ja nie mogę. Ty człowieku jesteś ułomny czy co? Będzie ci tyle zjadało ,nic z tym nie zrobisz jak masz włączonych tyle kart. Mi przy 3 kartach Chrome zabiera 1.7GB. Widać zresztą w hobby twoje głupie zainteresowania.

Jak nie mozesz, to zrob cos ze soba. Jestem ulomny, a moje hobby to picie browara i smianie sie z takich idiotow jak ty ;]. Bezcenne ;x. Jaka spina :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...