Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie by TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro dam poprawkę na ten zasięg i ew. korekty.

Dominik xD To w końcu ja mam zrobić tą poprawkę czy sam ją zrobisz ?

e75d1o.jpg

Te noże nie powinny być odwrotnie ? :D tzn. ten uchwyt trochę nie bardzo pasuje

Jak mi treen podeśle jutro source to poprawimy.

Opublikowano

Niezle bronie treen :)

Trzymaj tak dalej !

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

Fajny secik broni.

Wygladaja naprawde ciekawie

@Edit: Te bronie sa twojego autorstwa? , jestes,byles w teamie Resthea? <_< bo "resthea_textures_treen" w tej paczce z broniami sie znajduje.

shuishy lap:

http://wklej.to/V8AlG

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Fajny secik broni.

Wygladaja naprawde ciekawie

@Edit: Te bronie sa twojego autorstwa? , jestes,byles w teamie Resthea? <_< bo "resthea_textures_treen" w tej paczce z broniami sie znajduje.

shuishy lap:

http://wklej.to/V8AlG

Jestem w tym teamie ;)

Tą ścieżkę dałem celowo, bronie mojego autorstwa.

Opublikowano

Troszkę kanciate Ci wyszły i połysk do tej tekstury tak sobie ci wyszedł. Na screenie prezentują się ciekawie, lecz po dodaniu na serwer... jakos mi osobiście nie pasują do innych. Łap + za robotę, ale nie wykorzystam.

Opublikowano

Troszkę kanciate Ci wyszły i połysk do tej tekstury tak sobie ci wyszedł. Na screenie prezentują się ciekawie, lecz po dodaniu na serwer... jakos mi osobiście nie pasują do innych. Łap + za robotę, ale nie wykorzystam.

Oj tam i tak gracze nie patrza na szczegoly :D czytajac prezki zauwazylem,ze spooro osob pisze "Oo zajefajny serwer Zagram! oO 1 raz widze tyle nowosci :D" a prezke nizej jest to samo :D i sa komentarze "uuu lipny serwer wszystko to samo co na kazdym innym"

2252770056.png

Opublikowano

Oj tam i tak gracze nie patrza na szczegoly :D czytajac prezki zauwazylem,ze spooro osob pisze "Oo zajefajny serwer Zagram! oO 1 raz widze tyle nowosci :D" a prezke nizej jest to samo :D i sa komentarze "uuu lipny serwer wszystko to samo co na kazdym innym"

Moze gracze nie patrza ale ja tak :P. Zgadzam się, że nowości przyciągają graczy, bo gracze lubia nowości, ale budując clienta robisz go w pewnym klimacie i fajnie jakby nawet bronie pasowały do siebie z różnych setów. Te akurat są "kanciate" (za mało shape jest dodanych) i nie pasują do pozostałym broni w moim cliencie. Innym zapewne się przydadza :D.

Opublikowano

Mi się to nie podoba, zbyt kwadratowe, co za tym idzie, odblask wygląda jak pół dupy zza krzaka, ogólnie nie wyglądają fajnie.

Jasio90.png
Opublikowano

Up. To wyłącz sobie "odblask" ;)

Mi np nie podoba sie polysk broni do +9.. , swieca sie jak psu jajca,dlatego wiekszosc broni daje odrazu +9

2252770056.png

Opublikowano

Up. to sobie wyłącz ten połysk w item proto clientowym ;)

To najpierw Ty włącz myślenie. Niedokładnie zrobiony połysk w teksturze i straszną "kanciastość" modelu naprawiasz w item_proto - kozak, jestem twoim fanem.

@Up : Jak miało być zabawnie to nie pykło ...

Nie, to było jedynie podsumowanie twojego posta w taki sposób, byś zrozumiał i nie miało być tam nic śmiesznego. Po prostu twoje posty są niebezpieczne dla otoczenia - osoba, która je przeczyta zaczyna się śmiać i nie może przestać. Następstwem tego jest ogromny ból brzucha.

Opublikowano

@Topic : Za ile będzie ta poprawka? Mówiłeś "Jutro" a już trochę czasu minęło, a mi te bronie naprawdę potrzebne :D

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...