Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Leona only suppprt?

xTheWid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leona w jungli się całkiem sprawdza. Trochę wolno czyści ale ganki dobre + aoe cc w tf. Niezła alternatywa dla ammumu czy malphite.

Opublikowano

Ostatnio na high elo widze typków Ap-offtank Top Leona :F Grałem przeciw temu i było dość ciężko... ale niestety useless w late. Zamiast takiego Zeda na topie który rozwali wszystko w TF'ach mamy puszkę z zero dmg i masą cc, które powinien mieć support (cc). I tak naprawdę dostajemy 2 supportów w Late.

Opublikowano

#UP Opcja 2 supportów w late nie musi być zła. Kiedyś grałem z Soną na topie i Soraką na bocie jak był tf to ja miderem tankowałem tureta bo co chwila mnie leczyły ;D

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Leona się sprawdza bardzo dobrze na TOPIE , ostatnio miałem w moim teamie leone na topie pod tank / dmg jechała każdego ( Wcale nie noobów bo gold + czyli na topie się sprawdza . )

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

Imho najlepiej się sprawuje jako support, ale da radę również na topie o ile w teamie dla balansu byłby bardzo agresywny jungler z tons of damage. W jungli ganki byłyby ok, ale samą junglę robi niestety dosyć wolno.

Opublikowano

@up nie spamuj.

Jungla za wolna, ganki tylko cc bo dmg nie zrobi.

Top nie...

Apc...

Adc...

Tak, tylko support.

Niektórzy próbują chodzić nią na junglę ale jakoś im to nie wychodzi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...