Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozwijać dalej postać?

sobienio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam woja bodego na solarze 76 lvl i mam dylemat czy kupywac eq czy zajac sie skilami poniewaz mam bardzo slabe (aura tylko m4) jak sadzicie lepiej kupic eq czy najpierw bic skile?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Eq mojim zdaniem . Dlaczego ? Będziesz bardziej wytrzymalszy , a body nawet ze słabymi skillami do 75 da rade sporo zrobić.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Kup sobie Riba 40+/- srednie lub trute + jakas bog smokow 9 i idz dropic do red lasu na Metiny 85lvl (resp co 1h), musisz jednak zainwestowac w rekawice zlodzieja najlepiej z IS i z metka, bo inaczej z dropem bedzie marnie. Jezeli nie chcesz dropic w red lesie to innym latwiejszym sposobem na zarobek sa metiny morderstwa w dt (7pietro). Jednak do tego potrzeba juz lepszego eq, ja osobiscie bodym na metkach dawalem rade przy 13k HP + Zal +7 41sr. Wszystko zalezy jednak od tego jak odlurujesz spota i jakiego bedziesz mial buffa.

Na pl pojawil sie tez nowy sposob na zarobek, mianowicie tworzenie smurf-ow i wbijanie im 70poziomu, zajmuje to okolo 4/5dni a w zamian otrzymujemy cenne dodawania i zmianki bonow ;)

Opublikowano

Jezeli masz takie podstawowe eq, to mozesz kupic jakiegos fajnego truciaka i tak jak wczesniej napisalem latac na dt/las. Ja osobiscie na swoim bodym przez 36dni dropilem minimum 1KD dziennie lub kupowalem (za yangi zarobione przez dzien) po czym wbilem Aure na P i zaczalem dalej expic. Wcale sie nie przykladalem do dropienia, a KD jakos same przychodzily.

Opublikowano

Riba mam 40 sr :) boga tez +9 ogolnie to eq nie mam zlego tylko myslalem czy nie zmienic to na stal +9 i truciaka jakiegos

Wystarczy Ten Ribek póki co. Ja bym zajął się skilami gdyż EQ jest sprawą zmienną a te Skille jednak się robi spory skrawek czasu i to od nich zależy też Twój pojedynek etc.

Potem weź się za truciaka i stalke.

Opublikowano

Wystarczy Ten Ribek póki co. Ja bym zajął się skilami gdyż EQ jest sprawą zmienną a te Skille jednak się robi spory skrawek czasu i to od nich zależy też Twój pojedynek etc.

Potem weź się za truciaka i stalke.

No i chyba masz racje kurde juz sam niewiem kazdy mowi co innego... to co mam olac te eq i za oszczednosci ku nakupywac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i chyba masz racje kurde juz sam niewiem kazdy mowi co innego... to co mam olac te eq i za oszczednosci ku nakupywac?

Zawsze możesz zrobić dropka i dropić te KU lecz to wiadomo w coś musisz zainwestować :) Albo yangami albo czas.

Opublikowano

Aj tam dropka mam ale zeby aure dropnac to naprawde trzeba duzo czasu... chyba nakupie tych aur i jakos moze to dalej bedzie tylko niewiem gdzie zarabiac pozniej bo za 60kk duzo ich nie bedzie niewiem czy wystarczy zeby na m6 chociaz wbic...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...