Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Teemo Żwawy Skaut

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 15 lvl, moze i nie ogarniam innych postaci niz Teemo, ale jedno Ci powiem TWOJ BUILD JEST DO DUPY!!! Hybryda teemo ? Ja teemo tylko AD'ker spojrz o to zdjecie z rundki na moim buildzie, nie zdarzylem zlozyc trzeciej rabadony.

54065561875907544485.png

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

Mam 15 lvl, moze i nie ogarniam innych postaci niz Teemo, ale jedno Ci powiem TWOJ BUILD JEST DO DUPY!!! Hybryda teemo ? Ja teemo tylko AD'ker spojrz o to zdjecie z rundki na moim buildzie, nie zdarzylem zlozyc trzeciej rabadony.

54065561875907544485.png

dwa rabadony? tego sie nie stackuje, nie chce po tobie jezdzic ale masz 15 lvl wiec tutaj wygrasz morganą w ad. no i enemy team trollowal, nie masz sie czym chwalić.

@top

poradnik średni, build słaby, niepotrzebny ten ostatni item na AS no i teemo to tylko AP imho.

Opublikowano

Teemo Hybryda? najgorsze gówno jakie może być. Gdzie jest liandra? Teemo tylko i wyłącznie full ap, chyba, że w enemy jest veigar to na ad jedziesz.

@2up. za te "Look my stats bitches im pro!" zajebałbym jak ciapatego.

@dodałbym jeszcze mapę z pokazanymi grzybami (gdzie położyć, etc.)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wydałem kupę PZ na te runy, ale mimo wszystko grało mi się przyjemnie, chociaż na moim własnym buildzie o wiele lepiej ^^.

Opublikowano

Co mnie interesuje jaki ty chcesz build i jaki jest twoim zadaniem ja nim gram i mi nie przeszkadza ,runy są AP więc ,spamerze proszę weź wyjdź bo widać znasz się na LoL'u jak pies na lataniu...

@Edit A i Teemo to mój main więc nic nie mów bo wiem jak go robić ... I pisałem ,że można go tak zrobić i tak ja pokazałem hybrydę ponieważ na normalach dobrze się sprawdza ,a na rankedach wedle uznania .....

Ruchomy ward to twój main? Bardzo interesujące.

top@ Słaby build, jedynie ładnie opisane.

Opublikowano

build słaby osobiście mam dużo lepszy (jak dla mnie)

powinieneś raz jeszcze przeczytać tutorial bo jest kilka błędów typu "grzyba trującego grzyba"

teraz opłaca grać się wyłącznie AP teemo :)

maska na timku jest najważniejsza

Ja gram na tym:

MbKdPRY.png

na koniec można sprzedać dorana i kupić jeden item z sytuacyjnych (polecam wg kolejności)

many nie brakuje do 18levela (jak szybko grzybki stawiamy to ładnie schodzi więc polecam kielich)

to chyba najlepszy build do splitpushu :)

czemu właśnie te buty ? bo są idealne do W + dobrze rozstawione grzybki i łapiemy każdego killa ;D

pushujemy jedną linię, B i lecimy na inną

a Botrk (NIGDY NIE KUPUJCIE Hextech guntlet nie działa tak wspaniale jak mogło by się wydawać) to sprawdzony item, jest świetny i nie raz uratuje tego yordla ;d

teemo my main :D

Hejo

Opublikowano

54065561875907544485.png

KOLEJNY KURWA GENIUSZ KTORY SKLADA 10 RABADONOW, BO MYSLI, ZE SIE STACKUJA -,- idioci everywhere ps. nie wiem czym sie chwalisz, zadna filozofia wbic takie staty... po prostu stales caly czas w krzakach, albo wszystko kaesiles / dobijales... Pozdro wielki znawco... sam skladam teemo podobnie, ale nigdy nie kupuje po 5 rabadonow...

Sry skomentowalem Cie, ze jestes idiota, ale nie zauwazylem ze grales albo z trollami albo z ludzmi ktorzy maja pierwsze lvle i nie potrafia sie skladac... Ale przypuszczam, ze jedno i drugie... Jestes Bogiem... rozwaliles trolli... Gratuluje

@dodałbym jeszcze mapę z pokazanymi grzybami (gdzie położyć, etc.)

Moja zasada na Topie.. stawiam jednego w krzakach, reszte rozstawiam na około krzakow bo kazdy normalny osobnik grajacy przeciwko teemo jest swiadomy tego, ze beda grzyby w krzakach... wiadomo... mozna postawic 1 grzyba proforma w krzakach, ale nie nalezy ich napierdalac na okraglo w krzakach

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Na obecną metę imo odpada. Teraz składa się Liandrys'a, żeby shroomy dodatkowo wybuchały. Teemo nie jest żadnym AD, który ma botrk, berki, i bóg wie co. Tylko szybkim magiem, na którego można złożyć buty trójki i normalnie sorcery.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dokładnie, co to za chujna moda na Teemu AD/Hybrydę? Można go CO NAJWYŻEJ złożyć pod offtanka, czytaj RoA/Rylai Zhonya/Abbysal a jak nie, to Nashor/Liandry/Rylai/Grasp/Rabadabadu

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ale ten build jest do dupy, masterki i runy tak samo. Teemo Ad i hybryda to gówno. Nim idzie się wyłącznie full ap, bo wtedy coś nim zdziałasz.

2/10 za czas, który poświęciłeś w pisanie tego poradnika. Wszystkim początkującym graczom odradzam używać tego poradnika, bo to syf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...