Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dosyć ładnie to wygląda, jak na pierwszy raz to nie jest źle ;)

Jak popracujesz nad tym to będzie bardzo dobre :)

surprise motherfucker

Gość michal12386
Opublikowano

bardzo fajne ;) podoba mi się :P

Opublikowano

DODANO PANEL UŻYTKOWNIKA

W tej wersji panelu jedynie można się zarejestrować i zalogować! panel jest w fazie BETA!

585571426179277855228.png

Opublikowano

Dobrze się zapowiada :) Czekamy na downoald

Oprawa graficzna 8/10 ponieważ Panel Użytkownika i wyraz beta spadł w dół

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

@up

Dziękuję za zgłoszenie błędu

@topic

Wszelkie błędy proszę zgłaszać na pw !

Opublikowano

No, no, no całkiem ładny :) Bardzo jestem ciekaw końcowego wyniku, Powodzenia w pracy :)

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Opublikowano

AKTUALIZACJA 05.09.2013

Usunięto panel usługi zostało to przeniesione dla osób zalogowanych

Dodanie panelu administracyjnego

Opublikowano

Robota dobrze wykonana, jednak z tego co wiem było już parę takich skryptów przez Dramo itp

Taka mała podpowiedzieć, dodaj konto testowe aby użytkownicy mogli się zalogować i sprawdzić co dałeś w sklep, bo tak widzę tylko wygląd i małe niedociągnięcia.

Opublikowano

Robota dobrze wykonana, jednak z tego co wiem było już parę takich skryptów przez Dramo itp

Taka mała podpowiedzieć, dodaj konto testowe aby użytkownicy mogli się zalogować i sprawdzić co dałeś w sklep, bo tak widzę tylko wygląd i małe niedociągnięcia.

Wystarczy że zrobią nowe konto a do panelu administracyjnego jeszcze nie zezwole z powodu że można cała stronę edytować ;)

Opublikowano
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u811560833/public_html/sklep/panel/rejestracja.php on line 43 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u811560833/public_html/sklep/panel/rejestracja.php on line 44 Nie mogłem Cie zarejestrować!

A więc, tworzyłem mnóstwo takich sklepów poprzez dodawanie itemów za potwierdzeniem czyli - ktoś wysyła sms/przelew - > Ty go sprawdzasz -> Dajesz item.

Można to robić na milion sposobów :) Sklep formularzowy jest taki że liczy się pomysł graficzny, natomiast sklep automatyczny jest taki że liczy sie funkcjonalność i zabezpieczenia :)

ps.

Podaj konto testowe bo nie idzie utworzyć nowego konta, bynajmniej ja nie mogę ;x . Jeżeli chciałbyś coś więcej pisz na PW. Sam aktualnie tworze projekt sklepu formularzowego, bo nie chce mi się bawić w rcon :) . Niedługo pojawi się w publikacji :).

Opublikowano

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u811560833/public_html/sklep/panel/rejestracja.php on line 43 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u811560833/public_html/sklep/panel/rejestracja.php on line 44 Nie mogłem Cie zarejestrować!

A więc, tworzyłem mnóstwo takich sklepów poprzez dodawanie itemów za potwierdzeniem czyli - ktoś wysyła sms/przelew - > Ty go sprawdzasz -> Dajesz item.

Można to robić na milion sposobów :) Sklep formularzowy jest taki że liczy się pomysł graficzny, natomiast sklep automatyczny jest taki że liczy sie funkcjonalność i zabezpieczenia :)

ps.

Podaj konto testowe bo nie idzie utworzyć nowego konta, bynajmniej ja nie mogę ;x . Jeżeli chciałbyś coś więcej pisz na PW. Sam aktualnie tworze projekt sklepu formularzowego, bo nie chce mi się bawić w rcon :) . Niedługo pojawi się w publikacji :).

Wiem nie chcący usunąłem mysql

@edit

Problem z mysql naprawiony!

Opublikowano

ItemShop zapowiada się super :)

Kiedy już link dajecie?

Ciekawy jest :0

Nie "kiedy dajecie" tylko "kiedy dasz" bo sam to robię ;) i linku jak na razie nie podam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...