Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Komputer do 3000zł

FTFCmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w tych czasach jest wstanie kupić dość dobry komputer do gier za 3000zł? Do takich gier np:Bf3/4?

Złożycie mi coś? i czy opłaca się wydawać te 3000zł jak i tak w tego upragnionego bf3 nie zagram?Proszę powiedzie mi, za każdą odpowiedz daje like.

Opublikowano

@2xUP tylko po co ta płyta pod OC jak brak coolera i jakiegoś pewniejszego zasilacza

Odpowiedz na pytanie FTFCmax

Opublikowano

Lepszy już ten High Power od tego TT ;p

Nie że pod OC, ale masz E33 czy P45 za dużo mniejszą cenę, w tym budżecie można nawet 7970 na XT2 zmieścić

Opublikowano

@2xUP tylko po co ta płyta pod OC jak brak coolera i jakiegoś pewniejszego zasilacza

Odpowiedz na pytanie FTFCmax

High Power to produkcja Sirteca, więc nie ma, że nie pewny, po prostu mało popularny.

Lepszy już ten High Power od tego TT ;p

Nie że pod OC, ale masz E33 czy P45 za dużo mniejszą cenę, w tym budżecie można nawet 7970 na XT2 zmieścić

Nie wiem, kto robi te modularne, ale SMART przez HEC'a jest robiona, a więc z tego co widziałem firma produkujące BQ L8 i L7 i Tacens Radix IV.

Gdzieś była strona z tym, tylko ją zgubiłem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...