Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hazardzista

Olektcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest fake, nie ma sposobu na jego. To wszystko jest zaskryptowane itp ;f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Prawda tak jak up ;) wszystkie poradniki sprawdzałem i nic nie działa niekiedy fartem wygrywałem a tak to traciłem ;d

23317638437484600576.jpg
Opublikowano

Dokładnie. Nie ma sposobu na to. Szczęściem tylko dużo wygrasz ;-) Zawsze można spróbować swoich sił lecz moim zdaniem nie warto bo jak już dobrze idzie i się postawi dużo dużo więcej niż na początku to wszystko się traci :P

Edit: Tym bardziej że pan z allegro ma profil "Junior" i ma tylko 2 komentarze oraz chce w zamian doładowanie do telefonu. To jest FAKE !

Opublikowano

Chcesz Kup Jak to Fake to zarzadzaj oddanie pieniedzy idz na policje czy to gdzies zglos jak to fake powiedz ze to Wymuszanie Pieniedzy i po sprawie swoja kase masz moze nawet wiecej niz mu dales xD

Opublikowano

Tu chodzi o podwajanie każdej kolejnej stawki, 2>>4>>8 itp itd.

Wtedy nigdy nie jesteś na - , chyba, że postawisz tyle, że już nie będziesz miał jak więcej dać

1373369406-U138092.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tu chodzi o podwajanie każdej kolejnej stawki, 2>>4>>8 itp itd.

Wtedy nigdy nie jesteś na - , chyba, że postawisz tyle, że już nie będziesz miał jak więcej dać

Ja tak robiłem i zarobiłem 40 grzybów. W końcu passa sie skończyła i zostałem z niczym :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...