Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Kupno bota przez profibot.net

KaBaNoSFAN11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Kiedy wybieram zakup IBota na 30 dni pisze że płace 9.80USD
a przy wpisywaniu kodu psc Pisze że to jednak ponad 15USD nie wiem czym to jest spowodowanie
2 A przy okazji znacie jakeś tanie servery VPS :)

Opublikowano

1. Być może wychodzi ci tak ponieważ też trzeba brać pod uwagę, że za zmianę waluty się płaci choć jakie są tego koszty to nie wiem.

2. Co do tego punktu to tani vps są na exone.pl

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Widzę, że już ludzie popadają w wielką rozpacz i kupują Ibota. Poczekajcie na PBDO lub Kbota czy też tego nowego automata od Ivana, co mnie irytuję bo nie po to jest wykupiona licencja za 8 dych żebym teraz stał z Kbotem w wielkiej dupie za przeproszeniem ;/ . W ogóle jeśli mogę spytać bez zbędnego spamu, ma ktośinfo na temat rozruchu PBDO / Kbota?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę, że już ludzie popadają w wielką rozpacz i kupują Ibota. Poczekajcie na PBDO lub Kbota czy też tego nowego automata od Ivana, co mnie irytuję bo nie po to jest wykupiona licencja za 8 dych żebym teraz stał z Kbotem w wielkiej dupie za przeproszeniem ;/ . W ogóle jeśli mogę spytać bez zbędnego spamu, ma ktośinfo na temat rozruchu PBDO / Kbota?

Nie wiem jak ty kupowałeś ale ja dałem 35zł :) noGG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...