Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCModPack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adres strony : http://www.mcmodpack.wordpress.com/

Co znajdziecie na stronie? - Mod packi do minecrafta. Są one ładnie opisane, jest prowadzony FanPage na fejsie

O to link : https://www.facebook.com/pages/MC-Mod-Pack/464481643629817

Na stronie znajdziecie też zakładke ze spisem wszystkich mod packów dodanych na stronę. Strona przed chwilą ruszyła i od razu tu piszę, proszę o lajkowanie na fejsie i odwiedzanie strony! Codziennie minimum 2 nowe modpacki. :)

JuTubers . PL

Zapraszam

Opublikowano

No taak, wordpress.com. Po co mam specjalnie wykupić pakiet jakiś hosting, skoro tutaj mam wszystko czego potrzebuje. Nic więcej nie chcę ;)

Treść - napisałem. Dopiero co dodałem pierwszy post jeszcze to wszystko jest w fazie BETY. Na stronie minimum 2-3 modpacki w tygodniu będą się pojawiać, więc jest okey. Logo też do zmiany, prowizorka lecz narazie nie mam pomysłu. No i theme - co się spodziewać? Za dużego wyboru nie mamy na wordpress.com za darmo ;)

JuTubers . PL

Zapraszam

Opublikowano

Tło trzeba minecraftowe postaram się coś zdziałać :)

Jeszcze raz mówie - PO CO Hosting? mam tu wszystko czego trzeba o głupi adres strony? Jak ktoś chce to wejdzie nie? a jak nie to nie.. proszę was.. pomyślcie...

JuTubers . PL

Zapraszam

Opublikowano

Po to, by mieć pełną kontrolę nad serwisem, a nie być uzależnionym od wordpress'a.

Po to, by podpiąć sobie ładną domenę, i wy pozycjonować ją w google.

itd.. itd...

<?php
$kobieta = 'zmienną jest';
?>

Opublikowano

nie rozumiecie, że ja nie chce wykupywać i być zobowiązanym płacić za hosting? jeszcze domena.. tak tak..

JuTubers . PL

Zapraszam

Opublikowano

Na wordpress.com nie wykorzystasz potencjału WordPressa i jego społeczności. Domena? Pierwszy rok za darmo. Hosting? FrogCP wystarczy - jest darmowy.

Opublikowano

Albo przy dobrym pomyśle, załatwisz sobie troche miejsca dysku u kogoś. Odsyłam do webhostingtalk

<?php
$kobieta = 'zmienną jest';
?>

•  carbonx zmienił(a) tytuł na MCModPack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...