Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard i legalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie wiem gdzie to napisać a muszę się z wami podzielić swoją historią :P Dzisiaj chodziłem po mieście w poszukiwaniu PaySafeCard żeby kupić RP do LoL'a. Chodzę, chodzę i nigdzie nie ma. Wreszcie wchodzę do Komputronika i standardowo pytam się czy można tu kupić PSC. Nagle on staje jak wryty i się na mnie dziwnie patrzy. Wreszcie pyta się, czy wiem, że to nielegalne i pójdę za to do więzienia. Ja się pytam o co mu chodzi a on do mnie wyjeżdża, że to jest nielegalne ale mam przyprowadzić do niego swój komputer i on mi to wgra za 500 zł. Powiedział, że jak się nie zgodzę przynieść komputer to on wezwie policję. Powiedziałem, że Nie dam z siebie robić jaj i wyszedłem. Gdy otwierałem drzwi to usłyszałem ,,Halo, policja?". Nie wiem czy robił sobie ze mnie jaja czy jest idiotą.

Teraz swoją drogą, wiecie gdzie w Siedlcach kupię ,,legalnie" psc? :D

Pozdrawiam xD

PS Nic nie zostało wymyślone. Wszystko się dzisiaj przydarzyło.

Opublikowano

Wiem, że jest legalne. Apostrof zapomniałem dodać.

BTW. To pytanie bardziej było skierowane do ludzi z Siedlec którzy kiedykolwiek kupili psc i pamiętają gdzie.

@Broun dopiero zobaczyłem ten link. W sklepach z tej mapki nie ma psc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...