Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Morele

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo gdy wchodze w nr zamówienia jest napisana data realizacji na 05.08 to znaczy ze oni do tego złożą zestaw czy wyślą?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

no raczej nie bo zestaw jest już prawie skończony ( jeszcze 2 czesci)

Opublikowano

a czmu oni jeden komputer już składają 3 dzien jak to jest chyba 1 godzian roboty?

Opublikowano

to co oni do połowy zrobią 1 zestaw a potem biorą się za drugi?

Opublikowano

W REALIZACJI (3/3) to mają u mnie 2 częsci reszta gotowa

Opublikowano

czy oni wysyłają komputer kurierem po 16? bo jak klikam na zestaw to wszystko am status gotowy

A i ja jeszcze mieszkam w Gościcinie i odległość od Gdańska to okolo 55km a jak mi sie wydaje to oni mają sklep w Gdańsku i czy oni składaja zestaw w Gdańsku czy zamówienia nie ida wedle odległości?

Opublikowano

Najlepiej samemu poskładać komputer, wtedy macie zrobione wszystko po swojemu i przede wszystkim macie to zrobione dobrze i dokładnie. A jak ktoś nie umie składać kompa to poszukać w google jak to zrobić, zwłaszcza na youtube.

Opublikowano

Wiesz komputer niby już złożony bo jak klikam w nr zamówienia to all ma gotowe ale ogolnie jest 2/4 :( i teraz się pytam czy oni kurierem wysyłają po 16 czy prędzej też bo coś czytałem że odbiór od 16 albo coś źle przeczytałem. I jak ja mam do Gdańska 55 km to czy oni jeżeli dzisiaj by wysłali to czy bym dzisiaj to dostał?

Opublikowano

Chłodziarz masz problem to sie nie wypowiadaj i nie oglądaj tematu. Kto pyta nie błądzi.

Mój brat gadał coś że jak się obudowę rozkręci to się traci gwarancje bo tam niby jakieś taśmy czy coś są i czy to prawda?

Opublikowano

Ale dalej napisze to pytanie co denerwuje pewnie każdego xD czy od nich kurier wysyła od 16 czy prędzej też?

Opublikowano

co za lenie xD ja tu cierpliwości nie mam cała poszła na granie na tym starym sprzęcie jak to trzeba było czekać 10 min aby coś usunąć :) Czyli kurier rozwozi do 16? xD

Opublikowano

ten zestaw gdy klikne w nr zamówienia to wszystkie części mają status gotowy ale całe ma w realizacji 2/4 czy jutro jest szansa że przywiozą mi komputer czy dopiero w piątek lub w następnym tygodniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...