Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co się dzieje ?

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od wczoraj dokładnie od 10:15 rano mam problem z internetem ! (Na speed test pokazuje : 2691498766.png) A mój problem polega na tym że : Raz mam internet, raz nie mam, raz ograniczony, raz jakiś dziwny co pokazuje że jest ale nie moge się nigdzie zalogować. Komputer niema Virusów bo skanowałem avastem. Pomóżcie bo to wkurza bo co chwilę mi net wywala

Za pomoc Dam Ci plusa

#JebacSygnatury

Opublikowano

Skoro masz takie problemy z połączeniem a nie masz jakiegoś routera w domu przez, który się łączysz to dzwoń do BOK swojego operatora.. Przecież my ci internetu nie naprawimy.

Jak chcesz to zrób tak, otówrz cmd wpisz ping nazwastrony.pl -t

twój komputer cały czas będzie wysyłał pakiety do serwera i dostawał odpowiedź. Jak jej nie będzie to znaczy że nie ma neta.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up Ale mam : 2 kompy i tablet A tylko jest to tylko na tym laptopie ;/ Więc to chyba nie jest wina operatora

#JebacSygnatury

Opublikowano

COMODO Antivirus także godny polecenia.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...