Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką talie z tych kart dla Necropolis? [ Mam Nergala i Serie]

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaką talie polecacie mi z tych kart dla Necro?

Dla ułatwienia dodałem coś podobnego w grze "statki", dzięki temu będę mógł lepiej ogarnąć o które karty chodziło osobie odpowiadającej ;).

Moje Wydarzenia:

z4srt1ejpup9.jpg

Moje Stworzenia:

7oib7jzvk17u.jpg

Moje zaklęcia(Zapomniałem dodać lini pionowo w 10+ , ale myślę, że to nic nie będzie przeszkadzać):

c7xrulxcxbdk.jpg

Moje łuty:

xdutt4iu3y7b.jpg

Chciałbym bardziej aby stworzono mi w miarę dobrą talie z Nergalem, ponieważ Seria jest taka "podstawowa" a Nergal ma jakiś licznik trucizny (niech ktoś napisze co to jest też ;D) i myślę, że by to pomogło bardziej. Pozdrawiam ;). Jeżeli ktoś zrobiłby dobrą talie mógłbym dać mu jakiś upominek np. złotówka na paypalu ;DD czy tam te lajki itd. Lajka na pewno dostaną Ci którzy zrobią ciekawą talie. Pozdrawiam.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Ja na trochę gram Necro więc powiem co ja mam ustawione. (Opisze po obrazkach bo nazw nie znam :P)

Wydarzenia :

1x karta nr.2 z fioletowym tłem

3x Tydzień wiedzy

2x Tydzień Zbrojmistrzów

1x Miesiąc Tańczących Płomieni

1x Dzień Fortuny

Sory ale ta siatka utrudnia mi szukanie więc bede pisać a potem szybko lukne co masz...

Stworzenia :

1 poziom (jak ja to nazywam... tzn. że 1 pkt. trzeba do jego przyzwania)

-Udręczony ghul

2 poziom

-Pokutujący Duch

-Lisz Neofita

opcjonalnie :

-Kościotrup Plagi (daje infekcje co może być przydatne)

3 poziom :

-Lamasu

-Rycerz Wampirów

-Wygłodniały Ghul

4 poziom :

-Pomniejszy Żywiołak Powietrza

-Przadka Losu

-Arcylicz (bardzo mocny i przydatny, ale chyba nie masz go...)

5 poziom :

-Pomniejszy Żywiołak Ziemi

-Gnijąca Lamasu

6 poziom :

-Wampirzy Lord

Zaklęcia :

Pieczęć Śmierci

Uścisk Wampira

Lodowa Broń

Łuty :

Obozowisko

Strefa Złota

Ujmę to tak, brakuje Ci z 4 rodzajów kart stworzeń które są tak dobre, że wręcz niezbędne dla Nekropolii, 1 rodzaj wspomniałem wyżej. Nie sugeruj się bardzo moimi radami, bo talie trzeba dopasować do swoich umiejętności, nie istnieje coś takiego jak najlepszy deck, którego wszyscy mogą użyć. Wiedz też, że jeżeli ktoś będzie tworzył decki itd. za ciebie dużo się nie nauczysz :P

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Jutro jak zagram to zrobię sobie deck na podstawie Twojego ustawienia :).

Ale jeżeli jest ktoś jeszcze, niech napisze wg. siebie co dla mnie byłoby dobre.

@ Edit. Ojojoj, zauważyłem, że Nergal nie może niekórych zaklęć co podałeś ;/ No trudno, ale stworze coś według siebie.

Do innych: Proszę nie pisać już jakby ktoś chciał żadnych talii, wkrótce może założe nowy temat gdzie możnabyłoby mi pomóc ;).

Do zamknięcia

518831445005751729602.png

Opublikowano

Nergala najlepiej robić 4/3/0 a nie tak jak @2UP że dodajemy aż do 6 poziomu żeby mieć Gnijące Lamasu i Wampirzego Lorda bo są to za drogie karty. Z wydarzeń to lepiej mieć Jarmark Cieni, Tydzień Najemników, Miesiąc Tańczących Płomieni. Z zaklęć polecam: Trzęsienie Ziemi, Teleportacja, Rój Insektów a także Portal Miejski. Jeżeli będziesz mieć Banshee zawsze można myśleć o dobijaniu poziomu do 6.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...