Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam gre z metinem na globalu

Gierconiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jaki server polecacie?

2. Jak dobrze zacząć? Widziałem dużo poradników na youtube, może na tym forum są też? Prosilbym o link

3. Jaka postac?

4. Od ktorego lvl robic buffa?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

polecam ci server metin2.sg ;d ale jak zalezy ci na pl to phantos

buff przydaje sie od przewarznie 25/30lv

zagraj tym kim lubisz ...

ja lubię sura bm woj mental

i szaman heler ;d

ale polecam ci sure wp ;d

polecam ci tez wspomagacze rozne ;D

http://www.mpcforum.pl/forum/197-metin2-hacki-boty-bugi/

a tu masz all tut"y http://www.mpcforum.pl/forum/353-metin2-tutoriale/

Opublikowano

A nie masz jakiegos linka z dokladnym opisem jak zaczac gre?

Np zarejestruj sie przez ten link bo dsotaniesz cos tam cos tam, zrob 2 konta aby dostawac prezenty, pojdz do v2 zeby zbierac bronie i u handlarza sprzedac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam oblukac mojego tutaj :-) graj wp zapraszam na s9

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

TuT na forum masz wile takich poradników , ale na googlach jeszcze więcej .

Jak zacząć masz grę ja na twoim miejscu grał bym Wojo Body "ciało" jest to dobra postać do exsp jak i do pvp oraz bardzo dobra do bicia metinów . Więc zaczynasz grę wbijasz 5lvl do instruktora (po drodze wykonuj misje) pierw daj wszystkie skile na poziom 1 a następnie wszystkie pkt do umiejętności dawaj w Aure miecza aż do 17 jeżeli nie wejdzie ci na m1 idz do starszej pani w m1/m2 jest taka mała babcia a tam masz reset umiejętności i znowu to samo w aurę daj pkt jeżeli ci wejdzie to git jeżeli nie no to jeszcze raz taki reset kosztuje ok 100k chyba kiedy osiągniesz poziom 23 na dzikusach bij do 30 a potem lataj metki m2 cały czas miedzy czasie idz do lochu dropnij medal i rób konia zwykłego następnie bojowego to naprawdę ułatwia grę . Drop z metinów jest naprawdę różny , ale jeżeli chcesz mieć dobre EQ i kupe kasy polecam kupić rękawice na metki . Trochę poleciałem do przodu jak masz 25 poziom najlepiej zrobić szamankę smok i bić z nią na dzikich wtedy EXSP ładnie leci tobie a takżdę twojemu buufowi.

Też dobrze jest zawrzeć związek z swoim buufem , ale na to też trzeba trochę czasu i kasy , ale to mniejsza konieczność. Przyjmijmy , że wbiłeś 35 poziom udało ci się zrobić konia bojowego i masz bufa na poziomie 30 wtedylecisz na orki zwykłe przetestować exsp oraz EQ jeżeli idze łatwo możesz spróbować swoich sił na bo wtedy śmiało z własnym buufem możesz tu exspić nawet do 55 lvl choć ja popłacam tylko 54 a potem v2 miedzy czasie lvlowym tzn. :) 35-55 możesz chodzić na metki ja polecam pustynie , ale także na orki na metiny cienia na te metki już przydał by się buuf chodzi mi o małżeństwo . Jest to taki krótki mój osobisty poradnik , ale nie musisz się do niego stosować jest jak narazię napisany do 55 jeżeli będziesz chciał wiedzieć więcej to na PW na pewno odpisze .

A i jeszcze kilka szczegółów dobrze jest zrobić dropa do m1 na metki oraz do imha .

Także możesz się pokousić o osobne konto z dropami ja tak robię osobiście a na nim drop na m1/2 drop do imcha/besty oraz drop do m2 a jak osiągniesz 55 poziom możesz zrobić dropa na orki metiny 40-55 DT oraz inne.

Mam nadzieje , że mój mały skomplikowany poradnik choć trochę ci pomoże pozdrawiam i powodzenia .

@ Zapomniałem dodać punkty statusu 2sila 1wit a skile aura berek wir szarża trzystronne każdy ma swój układ ja mam taki :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

1. Jaki server polecacie? Solar/Syriusz

2. Jak dobrze zacząć? Widziałem dużo poradników na youtube, może na tym forum są też? Prosilbym o link

3. Jaka postac? Sura WP

4. Od ktorego lvl robic buffa? od 30

Opublikowano

1. Jaki server polecacie?

3. Jaka postac?

4. Od ktorego lvl robic buffa?

1.Solar

2.http://www.mpcforum.pl/topic/642911-tut-solidny-zarobek-solar/

3.Woj mental

4.30

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

1. Jaki server polecacie? Oczywiście Solar

2. Jak dobrze zacząć? Widziałem dużo poradników na youtube, może na tym forum są też? Prosilbym o link Drop medali/ku to jedyne sposoby na niskim lvlu.

3. Jaka postac? Sura Wp/ Mental

4. Od ktorego lvl robic buffa? 35 lv exp go na dzikusach lub na Bo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...