Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TRADE HACK na Galodr s1 - niby działa..

WoJc1eCh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim, stojąc dziś w m1 zostałem zaczepiony przez jakiegoś 1lvl'a. Koleś mi opowiada o tradehacku, że idziała itp itd. Nawet przepisał mi cały post z tego forum (na początku nie chciałem wejść, bo pierun wie co się w takich linkach czai no, ale później wpisałem w google "tradehack galodr s1" i przekierowało mnie do tego forum.) No więc... Przeczytałem to jeszcze raz na spokojnie, ale z racji tego, że ja jetem kompletnie zielony w tych sprawa to pewnie i bym dał się naciągnąc. Jednak jestem troszkę przezorny tymbardziej że nad eq sporo się napracowałem to stwierdziłem, że to może być jakiś keylogger więc nie pobrałem tego programu. Niby jest ten skan, ale jakoś mnie nie przekonuje :P

Moi drodzy ! Czy jest ktoś w stanie to sprawdzić? Ja się nie znam na tym i nie chce sobie problemów narobić więc proszę o pomoc was :)

To by było na tle :D

Pozdrawiam

WoJc1eCh

Opublikowano

Dla własnego bezpieczeństwa nie pobierajcie tego 'TH' (fake, keylogger).

Zamykam.

Chciałbym jeszcze dodać, ŻE TRADE HACK, YANG HACK I INNE HACKI TYPU LV HACK / EQ HACK NIE ISTNIEJE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...