Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy moja mapka nie jest za duża na serwer ? Co mozna jeszcze dodać ogólnie na serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moja mapka nie jest na serwer za duża ? I Jakie gry można jeszcze dodać na serwer ? Mam MobArene PaintBalla Igrzyska Smierci Labirynt Strzelnice Parkury Spleef Gildie i Misje, co można nowego dodać ?

Działki są na świecie plotme, Gry parkur i wgl każdo na własnym świecie , to Server PolandCraftS 1.5.2 jak chcecie to ip 46.29.17.187:25966 Dedykowany jest, parkury i arena pvp jest na swiecie : "ParkurIPvp a mob areny np na swiecie MobAreny, chodziło mi generalnie o tą mapkę na screenie :) Czekam na v.1.6 to jeszcze się doda stajnie i wgl :) jak narazie mam 50 pluginów i 0 lagów więc chcę dodać jeszcze jakieś gry, może ktoś wie jaki jest plugin na losowanie licz? cos tak jak by lotto, że np Gracz wybiera numerki a potem na czacie wyświatlają się Numerki Wylosowane i np, za 2 trafione się dostaje 10 PG (PolandsGroszy)

Chociaz szukam też jeszcze pluginu, w którym nie mozna logać podczas pvp i pluginu na spam, WorldGuardodpada bo sg sie z nim gryzie :(

post-476738-0-67413500-1367919061_thumb.jpg

Opublikowano

Fajną mapkę se zbudowałeś :D

Wgraj MultiverseCore i zrób nowy świat, a w konsoli zmienisz w nim mapke na jakies parkoury/escape, jak gracze go przejda dostana Diaxy

Skyblocka możesz dodać, łatwo się go ustwaia :D

A mapka może być, wgraj WorldBorder i se ustaw, aby lagow nie bylo ograniczenie na 3000 Kratek

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

no ladnie to wygllada a jaki ty chcesz ten serwer :) bo tego to nie wyjasniles

jesli 4fun to moze War ale nie jestem pewien czy bedzie dzialal na 1.5.2 :) plugin jest bardzo rozbudowany bez problemu bylby w stanie zastapic pluginy na spleef paintball

na upartego mobarene :) ale to juz w polaczeniu z redstonem oraz wiele innych kombinacji jak bomberman czy walki ctf/td no tu ogranicza wzasadzie wyobraznia bo mozesz poszperac po necie i dodac minigame (np battleship)

Opublikowano

Bardzo ładna mapka :) jak dla mnie to w sumie chyba nic nie trzeba by bylo dodawac :) ewentualnie cos w "powietrzu" jakos samolocik czy cos i dac warpa :P

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...