Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold V - the real hell?

M00n3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilę straciłem już jakąś 10 szansę na awans z tego pieprzonego gówna. Poza promotion series gra się w miarę dobrze. Ogarnięci ludzie etc. A jak już mam to promotion series to się zaczyna taka tragedia, że człowiek normalnie by się rozpłakał. Czy tutaj ludzie są gorsi jak w brązie? Czy tylko ja mam taki problem i z gówna wyjść nie mogę?

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Jesli chodzi o serie DO golda 5, to tak, jest to w 100% prawda, znajomy podchodzil 7 razy, ani razu mi sie nie udalo, mi jakos sie zfarcilo za 3 razem przeszedlem ze srebra 1 do golda 5, ale bylo ciezko. To jest prawdziwe elo hell, Nawet 3 kumpli kazdy platyna 3 + probowalo to przejsc i im sie nie udalo. Jest to naprawde cos ciezkiego, A to dlatego, ze losuje ci lamusow z gold 5 z 0 pkt, czyli taich ktorzy albo w kolko troluja albo sa za slabi na golda, a spasc z golda 5 nie spadna, bo czesto graja.

Opublikowano

Mam tak samo gdy zawsze jest jebane PROMOTION to trafiają mi się trolle i to jeszcze Polaczki .. właśnie przed chwilą miałem promocje Lulu adc , Brand supp.. i pro player na topie 20min. 70cs ONLY TROLLS FCK NORDIC

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Tak już jest :P Trzeba grac i już.. Na moje do 5 dostało się za dużo ludzi.. Pff System elo był lepszy : p

Nom tu sie zgodze, za duzo osob przeszedlo zbyt latwo z silvera do golda, a potem nagle sobie nie radza. Na szczescie jestem w silver 1 a dodaje mi ludzi z gold 3/4/2 :) i przynajmniej gra na poziomie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tra-ge-dia... Od paru tygodni staram się wyjść z Srebra II, ale co mam te 2 rudny do wygrania to się takie trolle trafiają, że głowa mała, aż boje się, co będzie z Srebro I na Złoto V.

Adc Ezreal, który składa pierw tłuczek, focusuje Voliego zamiast Ashe, zwala winę na mnie <supporta> :huh: A co ja mogę? Posmyrać tylko.

Nie wiem, co się dzieje z tymi graczami, ale z dnia na dzień co raz gorzej... Sama zastanawiam się, czy nie sprzedać konta i darować sobie tą grę, bo już człowiek nerwów nie ma... Ta gra nie sprawia przyjemności, chyba jedynie grając Aramy ze znajomymi.

Opublikowano

Możesz zawsze spróbować grać Duo i ty na mida a kolega jungle czy topa i szanse na zwycięstwo wzrasta ponieważ zgranie lepsze i mozecie obaj gankowac inne linie, sam tak wczoraj z kolega co jest na silver I zaczolem robic i juz jestem z 1 wygrana na dywizje I bronz

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Tak zęby nie robić Nowego tematu napisze tutaj:) Obecnie jestem bronz 1 i dostaje po 2-3 Lp za Wygraną a trace 5-6 Wcześniej wybiłem się z brązu V wiem jestem słaby <lecz wiem ze na srebro mnie stać> Zajęło mi 2 tygodnie tam w 5-4 ligach dostawałem po 20-25 Lp za Wina i tyle samo traciłem.Dlaczego tak cięzko jest uzbierać teraz 100 żeby mieć serie ? To jest prawie nie wykonalne jak wygram 2 gry a potem 3 przegram . Cały czas stoję w okolicy 20lp

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

ok thx za Szybką odp leci +++

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...