Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem umiejętności Wojownika

get ready

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wielki problem .gram wojem mental silne cialo m2 i chce bardzo zmienic na body ale najbardziej mnie boli te silne cialo na m2.yang nie mam duzo wiec prosze o szybka odpowiedz i pozytywną

Opublikowano

mam wielki problem .gram wojem mental silne cialo m2 i chce bardzo zmienic na body ale najbardziej mnie boli te silne cialo na m2.yang nie mam duzo wiec prosze o szybka odpowiedz i pozytywną

Silne ciało na m2 to tylko jedna Ksiega Umiejetnosci przeczytana pomyslnie - wiec duze koszty to nie sa.

Jak chcesz to zmieniaj. Od nas to nie zalezy...

Opublikowano

Jezeli az tak to Cie boli mentala zrob sobie do dropu medali w lochu a zaloz nowa postac wojownika bodego.

Opublikowano

Jedno KU to chwila wydropienia.

Zmieniaj na Bodego. Dorobisz się spokojnie.

Lub możesz założyć nową postać i dropić bronie na 30lv na 9lv w m3.

Opublikowano

Tak jak wszyscy wyżej.

m2 to jedno KU silne na Globalu jest z najtanszych na solar chodzi od 350k do 450k a Aura 2kk

Zmień na Bodego lub zrób zniego dropka i zakładaj nową postać.

Opublikowano

hmm skoro silne na m2 to taka wilelka strata dla cb to albo podexp tą postacią bodego (nową postać) lub jeżeli masz mało kasy to idź podropić medale jak masz jeszcze mentala , sprzedać je i będziesz mieć kase na np. ku aure

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

co to jest 1 przeczytane ku jak zostaje jeszcze 54 aby wbić na G...

jeśli chcesz to zmieniaj ale sam dobrze wiem że zmienianie tak postaci do niczego dobrego nie prowadzi...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Powiem, Ci tak. Zależy na co przeznaczasz postać:

~ PvP - Wojownik Body

~ Exp - Wojownik Mental

Twoja decyzja, ja na twoim miejscu bym został.

Ale również trzeba zwrócić uwagę na ceny. Silne Ciało jest o wiele tańsze o Aury , Berka. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...