Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu, który da dużo zabawy eventowej na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie pluginy, które dostarczają świetnej zabawy na serwerze?

Tylko nie typu : UltiamteSpleef, SurvivalGames, MobArena, bo to już jest nudne.

Jeśli Ci pomogłem daj lajka.

"Przynajmniej tak mi się odwdzięcz" ; ) Pozdrowionka.

Opublikowano

Np: MwParkour czy jakoś tak , coś w stylu spleef , różne eventy np: OX (Prawda fałsz) , Areny pvp , I dobrze dobranie pliki ;)

:)

Opublikowano

Otherdrops!

Jeżeli do tej pory korzystałeś z niego w charakterze Anty-X-ray podczas eventu możesz zwiększyć np. szansę na drop surowców.

Jeżeli jesteś pomysłowy, możesz z jego pomocą napisać naprawdę unikatowe configi, prostym przykładem jest np. "Polowanie",

w którym to gracz ma za zadanie w określonym czasie polować na grzybowe krowy (zespawnowane np. komendą, albo jajkami spawnu), ponieważ wypadają z nich np. diamenty.

Na prima aprillis możesz zrobić tak, aby zombie spawnowały się z założonymi głowami szkieletów i odwrotnie, możesz zrobić także, aby każdy z mobów miał nowy drop.

Możliwości są naprawdę setki, gdybyś był zainteresowany mogę Ci podesłać kilka gotowych plików wraz z ich opisami : )

Z OtherDropsem eventy na Twoim serwerze będą zawsze ciekawe i co najważniejsze - oryginalne! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...