Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio szukam hostingu, który dałby radę uciągnąć z 10 osób, ale będę korzystał z pluginów VoxelSniper oraz Multiverse.
Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś, kto ma jakieś doświadczenie, z takimi serwerami ?
Chodzi nam o creative w pełnym wymiarze, widać po pluginach ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Zależy ile chcesz wydać. Jeżeli hosting to polecam CraftServe lub Mine24. Jeśli chcesz coś więcej to VPS 2GB RAM.

Opublikowano

Ja polecam ci na Pukawka super hosting bez lagów,świetny panel oraz tanie serwery :)

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Ja ci polecam CraftServe.pl najlepszy hosting serwerów minecraft. Jest tam zawarte itemshop,mapa serwer'a i wielle innych nic innego tylko craftserve.pl (Trochę drogo)!

:)

Opublikowano

www.disCONNECT.pl - Proszę przetestować samemu. To nic nie kosztuje.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Polecam CraftHost.pl, nowo otwarty hosting serwerów Minecraft. Oferujemy najwięcej pamięci RAM, dużą przestrzeń na dyskach SSD. Aktualnie jest promocja, serwery od 9,90zł. Może Pan zamówić darmowy, 24 godzinny serwer testowy.

Opublikowano

PIXELTEAM - www.pixelteam.net , za 30 zł z sms / 12,50 zł z przelewu masz serwer około 500 MB RAM starczy na 10 slotów i 0 lagów, sam to mam i polecam (usługa Gravel)

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Gość michal12386
Opublikowano

Ja polecam maxcraft.pl, crafthost.pl, craftserve.pl, craftsite.pl i pukawka.pl

Opublikowano

A ja polecam pixelteam możesz tam kupić serwer na ram a nie na sloty ;)

Opublikowano

Najlepszy to rzeczywiście VPS polecam z slaskdatacenter.pl - sam mam i śmiga jak się patrzy :) a jeśli nie chcesz vps to pukawka.pl :)

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...