Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fajna ta gra?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chcialem pograc w diablo 3, ale kasa poszla na melanż niestety :/ czy ta gra przypomina diablo 3 a jesli nie to czy warto w nia popykac?

Age is just a number :)

Opublikowano

Tak, powiem Ci, że strasznie przypomina Diablo 2(co jest oczywiście plusem) oraz grafikę przypomina z Diablo 3. ;)
Gierka jest na prawdę rewelacyjna i to darmowa, więc polecam ściągnąć. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nic niema wspólnego z D3 jednak jeżeli jesteś fanem D2 to gra dla ciebie , ja trochę pograłem ;x i już nie gram , może dlatego że nie mam z kim , będą chęci to wrócę do gry , ale klimat ma..... D3 zepsuli zrobili nowy styl diablo nie jest złe nie powiem ale za bardzo się różni niż D2 ;) chyba myśleli że ludzie czekają na coś nowego a większość czekała na kontynuacje D2 tylko lepiej zrobiona itd a zrobili zupełnie co innego.

Path Of Exile polecam w 100% jeżeli jesteś fanem Diablo 2.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

aha, to dzisiaj pobiore gre i sprawdze. jak mowicie ze fajna i podobna do d2 to czemu by nie sprobowac ;) temat mozna zamknac

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...