Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Tera

Stenzelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmówka. Ale wiadomo, że jest to gra p2w(czyt. pay to win). Bez IS'a to za bardzo nie porywalizujesz z innymi gamerami.

sorry za mały offtop. :P

Opublikowano

Darmówka. Ale wiadomo, że jest to gra p2w(czyt. pay to win). Bez IS'a to za bardzo nie porywalizujesz z innymi gamerami.

sorry za mały offtop. :P

Co?.... Grałem w nią od czasu jak przeszła na free2Play.. przez jakiś miesiąc nabiłem 60lv warriorem i mam eq +10/12 i tym ponad 6k golda... i ani 1zł nie włożone w IS -.-.... Jak ktoś umie/lubi farmic na dungach to IS nie jest mu potrzebne, wszystko można kupić za Golda. Btw, tak jest już Free2Play, i nie P4win...

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Witam mam taki problem , że Poblałem gre , chce ją włączyć po czym.... Gra pobiera się od nowa . O co tu chodzi?! Przycisk Play był nie aktywny . Lancher "zawiesił sie" na jakies 10 minut i pobieranie zaczęło sie od nowa....

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Gra nie jest płatna, fakt, że dodatki typu stroje, czy inne pierdołki to tak. Ale tak poza tym to nie spotkałam się na Terze z wymuszoną płatnością, aby coś zyskać. Fakt, że mam zaledwie 41 lvl, ale znajomy ma 60 i za nic nie płacił.

Witam mam taki problem , że Poblałem gre , chce ją włączyć po czym.... Gra pobiera się od nowa . O co tu chodzi?! Przycisk Play był nie aktywny . Lancher "zawiesił sie" na jakies 10 minut i pobieranie zaczęło sie od nowa....[/size]

Pamiętam, że parę razy ten pasek ładuje się, gdzie 2 lub 3 razy straaaasznie długo pobiera. Dawno Tery nie włączałam, może jakaś aktualizacja była czy coś?

Ciężko jest mi powiedzieć, bo tą grę instalowałam parę miesięcy temu i nie pamiętam jak to dokładnie było :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...