Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Last chaos generic name 01.

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z last chaos generic name 01, chodzi o to, że już naładowałem te lc, tzn. ten pasek, klikam START, i nic się nie dzieje. Nie wiem dlaczego tak mam, próbowałem odpalić przez bin>nksp.exe ale tam mam tylko lcgn.dll, i engine.dll.

Dajęę likęę.

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Brak Ci tego pliczku. Wejdz na linoskoczek.eu, zakladka tools, i pobierz advanced client repairer czy jakos tak. Naprawi Ci clienta.

Opublikowano

Nie mogę coś bin pobrać.. Nie możesz na chomikuj wrzucić, czy coś?

Forbidden

You don't have permission to access /lcgn01/Bin/vorbisfile.dll on this server.

Uff, naprawiłem już i powinno działać, chyba, że znowu coś jest poplątane. Dzięki :P

Brak Ci tego pliczku. Wejdz na linoskoczek.eu, zakladka tools, i pobierz advanced client repairer czy jakos tak. Naprawi Ci clienta.

I tak by nie działało gdybym teraz nie naprawił tego :P
Opublikowano

Ale o co Ci chodzi? xD Błąd w linku był, też go poprawiłem. Przekierowywało Cię, bo ustawiłem na stronie, żeby po 5 sekundach na błędzie 404 przekierowywało na główną: http://linoskoczek.eu/pierogi123

Jeśli chodzi Ci o zmianę wyglądu okien, to musisz ściągnąć je z http://linoskoczek.eu/interface/ , ściągnięty plik wsadzić do folderu z LastChaos i go wypakować, nic więcej. Pamiętaj, aby wybrać "Extract here" (Wypakuj tutaj), żeby nie tworzyło oddzielnego folderu, tylko zamieniło istniejące pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...