Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew bankowy

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogę iść na pocztę i przelać kasę na minecraft.net by zakupić premium czy da się to zrobić tylko przez paypal proszę o help

Cześć...

Opublikowano

zapewne nie ma takiej opcji możesz poprosić np siostrę, mamę czy kogoś bliskiego aby ci kupił konto kartą kredytową np.. dasz pieniądze im do ręki a oni z karty :)

Opublikowano

@Up i tutaj jesteś w błędzie i to wielkim..

Ja za swojego mc płaciłem normalnie przelewem z banku ipko.pl

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

@Up i tutaj jesteś w błędzie i to wielkim..

Ja za swojego mc płaciłem normalnie przelewem z banku ipko.pl

Pozdrawiam, jjabloss

Przelewem bankowym nie pocztowym geniuszu.

Tak czy inaczej, na poczcie nie ma możliwości przelewu/kupna gry MC.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

kup na allegro ale szukaj gwarancji w razie czegoś bo na minecraft.net jak stracisz kasę to nic nie zrobisz.A nie zawsze wysyłają odrazu tyle miliony ludzi jednocześnie zamawia.

Opublikowano

kup na allegro ale szukaj gwarancji w razie czegoś bo na minecraft.net jak stracisz kasę to nic nie zrobisz.A nie zawsze wysyłają odrazu tyle miliony ludzi jednocześnie zamawia.

Gdyby miliony ludzi zamawiało w tym samym czasie, to już by każdy na świecie miał Minecrafta. :D

Na Minecraft.net nie ma możliwości straty pieniędzy, tam masz 100% pewności że nie stracisz gotówki.

Nie wiem kto Ci nagadał takich bzdur, ale na allegro jest dużo sfałszowanych aukcji, które są tylko po to aby zarobić na nich pieniądze.

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...