Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaca Się Kupować Ps3

*DawciO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym dodać żeby żadne nooby się tutaj nie wypowiadały - tylko osoby znającę się na rzeczy. -,-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak telewizor w HD zmienia dużo :)

Poprostu nie wykożystasz potencjału PS3. To tak jakbyś oglądał obraz przez zaparowaną szybe ? :P

Czy opłaca się kupić ? Opłaca jeżeli masz pieniążki na gry :)

f.png

Opublikowano

przez hd dużo się zmienia, jak nie miałem hd to w gta4 się trudno grało a szczególnie gdy była noc w grze, teraz jest już git majonez ;] ale i tak opłaca się kupić to że nie miałem hd nie zniechęcało mnie do gry ;]

Opublikowano

Imo nie opłaca się kupować ps3 nie mając telewizora w hd, szczególnie jak to jest jakiś 4:3 CRT.

Oczywiście nie wspominając, że najlepiej jest mieć FULL HD, bo różnica pomiędzy FULL HD i HD READY jest ogromna.

Ehh, różnica jest widoczna tylko na matrycach 50 cali +. Zresztą większość tytułów na ps3 obsługuje jedynie tryb 720p (HD Ready), więc Full HD nic tu nie pomoże, ba wręcz przeciwnie!

*DawciO*

*ZiomQ*

Multi detected :O

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

IP byś sprawdził, a nie głupoty pierdolisz. -,-

Btw. to mój kuzyn więc pewno "zpapugował". ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

hmm powiem ci tak

ps3 jest najlepsza konsola jaka wyszla w polsce

ja kupilem tego samego dnia co weszla do polski i nie zaluje do tej pory

co do hd to jesli nie masz takiego telewizora to nie radze ci kupowac gyz bedziesz mial rozmazany obraz co prawda da sie grac na tym ale to chujowo wyglada

polecam do tego telewizor napewno duzy wiec kup sobie taki

a o do gier hmm ceny sa jakie sa

a jelsi chcesz to ps3 mozna sobie pzrerobic na pirata koszt ok 1200-1500 zl ale zeby nagrac plyte na ps3 musisz miec w kompie nagrywarke blue-rey(czy jak to sie tam pisze) koszt nagrywarki to 2500-7000 zl

ja swojej nie pzrerobilem i kupuje tylko gry jesli kupil bys ps3 to napisz na pw to sie jakos dogadamy to posprzedawal bym pare gier bo mam juz za duzo

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja tam kupiłem ps3, telwizora HD nie miałem, od nie dawna mam i szczerze mówiąc, baaaardzo ogromnej różnicy nie ma. I tu i tu da się dobrz epograć i odczuć potęgre gier na ps. Więc buy this shit :)

Opublikowano

a jelsi chcesz to ps3 mozna sobie pzrerobic na pirata koszt ok 1200-1500 zl ale zeby nagrac plyte na ps3 musisz miec w kompie nagrywarke blue-rey(czy jak to sie tam pisze) koszt nagrywarki to 2500-7000 zl

Za dużo bajek.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

ja swojej nie pzrerobilem i kupuje tylko gry jesli kupil bys ps3 to napisz na pw to sie jakos dogadamy to posprzedawal bym pare gier bo mam juz za duzo

FaJnY JeStEś!

Jeśli chcesz napisać posta, żeby chociaż "wyglądało", że piszesz na poziomie to sprawdź proszę ceny na allegro a nie pier***isz.

Pisze się Blu-Ray koszt takiej nagrywarki to może 400 -700 zł ...

Przerobienie konsoli 1200 - 1500 zł?

Wolałbym kupić sobie za to 15 dość dobrych gier.

Przecież pisał, że kto się nie zna niech się nie wypowiada.

@top Warto.

Gry na normalnym TV wcale nie są takie zamazane i przekłamane.

Da się grać.

Później jeśli uzbierasz kasę kupisz sobie 23-26' Monitor (no chyba, że chcesz też oglądać TV to telewizor) Full HD z HDCP i jedziesz ;]

Opublikowano

sama płyta blue-ray kosztuje 50 zł wiec sie nie opłaca piracic ...

... i jest to niemożliwe, nie złamali jeszcze konsoli. Po za tym dostaniesz już tańsze blureje.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

rok temu u wujka grałem na plazmie wielkiej i fajnie się grało ,xbox 360 na plazmie gorzej wychodzi w porównaniu do ps3 (ale i tak x box 360 rządzi) i to było moje zdanie

moja plazma ma 40 cali a u wujka było ok 37 (nie pamiętam)

ps3 lepsze na plazmie

Opublikowano

rok temu u wujka grałem na plazmie wielkiej i fajnie się grało ,xbox 360 na plazmie gorzej wychodzi w porównaniu do ps3 (ale i tak x box 360 rządzi) i to było moje zdanie

moja plazma ma 40 cali a u wujka było ok 37 (nie pamiętam)

ps3 lepsze na plazmie

To plazm się jeszcze używa ? Chyba, że miałeś na myśli LCD.

PS3 > X360, darmowy online i po prostu większa moc obliczeniowa. W uncharted 2 już sobie na xklocu nie pograsz, po prostu tego nie pociągniesz. Tylko 1 mi się w xboxie podoba - seria Halo.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

dzieci dzieci moze nie znam sie na cenach nagrywarek gdyz nie jest mi to potzrebne a ty idioten nie musisz opowiadac nam ze w dziecinstwie ogladales duzo bajek ;p

po prostu zalamujesz mnie dzieciaczku

dobzre wiem ile kosztuje pzrerobienie konsoli bo sam pozyczalem kumplowi 1350 zl;p a plyty teraz ja mu sam nagrywam plus do tego wypalam jesli wiesz co to jest i czym to sie robi(pewno takiego spzrteu nie masz)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

i tak wii roxuje :D najbardziej imprezowa konsola, jebać grafike, grywalnosc lepsza ;>

@topic: nic nie wnosze, zwykłe +1

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

dzieci dzieci moze nie znam sie na cenach nagrywarek gdyz nie jest mi to potzrebne a ty idioten nie musisz opowiadac nam ze w dziecinstwie ogladales duzo bajek ;p

po prostu zalamujesz mnie dzieciaczku

dobzre wiem ile kosztuje pzrerobienie konsoli bo sam pozyczalem kumplowi 1350 zl;p a plyty teraz ja mu sam nagrywam plus do tego wypalam jesli wiesz co to jest i czym to sie robi(pewno takiego spzrteu nie masz)

Kurwa, jesteś epickim tardem. Nie rozumiesz, że PS3 nie zostało jeszcze złamane ? Nie można jej przerobić.

Znajdź sobie inne forum np. lubiebajeczki.pl tam możesz je opowiadać. Epic !

sigmpc.png

angry.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...