Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4story uzależnia! - dyskusja

Xinap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy miec 4-5 osobowe pt, ktore sie ustawi

Ktore sie ustawia na spotach tak aby im jeszcze mobki zaliczala i na znak na tsie beda juz leciec zbierac lur na inny spot.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4Story to była pierwsza gra MMORPG, w jaką grałem. Mam do niej szczególny sentyment jako gracz. Poświęciłem na nią wiele czasu. Aktualnie nie gram, ale zastanawiam się nad powrotem.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Nie cała prawda, została tutaj zawarta. 4story nie jest żadnym 'gównem' osobiście sama gram w Nią już 4 lata, wraz wliczając te miesiące i, czy coś osiągnęłam ? Owszem. Bez wydawania zbędnych pieniędzy, osiągnęłam wiele, chociaż gra zaczęła mi się trochę nie podobać, gdy zauważyłam, że postawili ją pod hajs. Większość może teraz więcej, niż dawniej. Pamiętam, że co to było, jak ktoś dał Ci 50s. ;) Nawet za zwykłe eq +0, dawniej to było granie. Teraz nie dość, że są lagi (nie mówie tutaj o takich zwyczajnych lagach po kompa mam dobrego ;) ) to jeszcze każdy ma eq +20, bo wszystko jest za proste. A wręcz podane na tacy. Mogliby dać ten pierwszy stary patch ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kaplan 87lvl 9dni hahahahah.

Kolega oWalekx z aderii expil kapcia nolifił jedynie spał 6godzin i w 1miesiac wbij 85 także mega bajki piszesz.

P.S expił na dokach a od 80 na p

Opublikowano

Tomeczku to wy kur... jakies koxy jestesice , ja sam w to zaczałem grać jakieś 4 lata temu , na początku tej gry i nigdy nie mogłem wbić nawet 40 ... Nawet z dobrym eq to pewnie bym 3 lata wbijał 90 lvl ..

Opublikowano

Wtedy, to sie 20lvl bilo 5 dni wiec nie porównuj gre z 2009r z terazniejszoscią. Na spotach bylo mniej mobow, ciezko je sie bilo z rozgi +6, bo na poczatku malo kto wydawal hajs. A teraz? Co za problem wbic 93lvl w tydzien? Grajac od poczatku wakacji wbiłem juz 3 maxy opieprzając się.. A expie tylko dla skrzynek z mentora bo mam dwa pc i sobie expie :O

Co do twojej wypowiedzi Xinap, haha !! tyle moge ci odpisac. Widac, ze malo ogarniasz gre, nie chcialbym miec takiego ucznia jakbym mial mentorzyc, ktory pewnie by wbijal maxa miesiac-dwa. Ja siebie wyexpilem na maxa w 8 dni, jako, ze mam 2 pc to sobie wyexpilem juz 3 maxy jak wyzej napisalem dla skrzynek. A nawet w eq lochowym mozna wbic w tydzien. Ja expilem okolo 7-8h dziennie i to stykalo aby wbic z 30 na 50 w jeden dzien, gdzie robilem tylko pieczatki z misja 1.5x. Pozdro dla ciebie nieogarku. Czasy sie zmienily i wbicie maxa teraz trwa bardzo krótki jezeli ktos ma checi i czas.. Co to za wysilek wbic maxa na 4story.pl ?! Niektorzy jeszcze robia lepiej, wbijaja maxa dla skrzynek a potem jeszcze sprzedaja ta postac i maja 300g+60g postac. Niezly zarobek, prawda? To wszystko mozna w 7 dni zrobic. Ale jak sie jest zerem, ktory nikt nigdy nic nie osiagnal w tej grze i ktory gra max 3h dziennie to wbijanie maxa przy opieprzaniu zajmie mu kilka miechów. Mimo, ze zapierdalam w wakacje do roboty to znajduje tez czas aby obalic kilka browarow ze znajomymi i pograc w 4story przez te 7h na pewno. Zawsze jak dnia nie starczy mozna grac nocą.

Teraz krótka rozpiska: Expimy do 9lvla aby wybrac krolestwo, wybieramy, idziemy dobijac 10, najlepiej wczesniej zalatwic sobie od kogos z 1g na full eq wypo razem z bizu i bronia +15, lecimy najlepiej na ( w moim przypadku ) na der przez tp na Bramę Arianord, najlepiej tam miec wojka, do gory jest wielki lur, zbieramy go, zabijamy all mobki, zmieniamy ch i tak w kołko, około 4-5 serii takiej zmiany ch od 1-8 i mamy 20/22 lvl, idziemy potem na td20, wbijamy 30lvl, lecimy na czaso 19/29, wpada nam 32lvl, lecimy na td30, siedzimy tam z pd 140% przez 4h i wpada nam 42/43 lvl, lecimy na td, odpalamy pd 140%, expamy przez 4h do 50, idziemy na czaso 39/49, wpada nam 52 z misja 1.5x, lecimy na td50, expimy z pd 140% i około 5h i mamy 60lvl. Na 60lvlu mozemy zacząć zuzywac wszystkie pd ze skrzynek ktore byly czyli z tego co pamietam 2x140% ( wtedy bralismy kupne na 4h, te są na 1h) 3x200%, 3x300%. Zuzywamy 1x140%, potem jeden 200% i 300% i potem jako, ze one są na 1h czyli razem okolo 3h pd 200% ( taka srednia wychodzi z 140% 200% i 300% ) to srednia kolo 200%. Takze wpada nam wtedy z 66/67 lvl, dobijamy wtedy 69 z pd 140%, wbijamy ten 69, lecimy czaso 69, wpada 70 i troche bara, lecimy td70, zuzywamy reszte potow jakie nam zostaly i wpadnie okolo 76/77, potem kupujemy 140% bo nic nam juz nie zostalo, bijemy na 79, lecimy czaso, wbija 80 i troche bara i zaczynamy pieki. CALA FILOZOFIA !! Przy 8h gry w jeden dzien z 1 na 36lvl wbilem. Takze, ten... :D

Opublikowano

4story to bardzo fajna gra ja nie wydałem ani zł eq mam +18/20 90 lvl / a jesli myślisz ze to gówno a minecraft jest spoko i nie uzależnia to jesteś idiotą i koniec.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie prawda, 4story to gra bardzo fajna gdy masz trochę czasu. Ja osoboscie miałem set 20 i lage pvp 20. Robiłem to przez rok...? A wcale tak nie nolifiłem ;) Liczą się chęci do zdobycia eq :) Ja osobicie skończyłem z 4s i zaczynam pogrywać w LOL"a ;) Polecam, gierka nie wymaga dużej kasy aby być dobrym graczem, liczy się skill. Pozdrawiam

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gram w tę grę 5,5 roku i szczerze... ta gra przy tym co było 5 lat temu to g***o

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wy narzekacie że gra teraz to g... a to nie prawda. Jeszcze jest popularna i fajna. Co wy na tą grę narzekacie? Dodają sporo nowości (czyt. najnowszy patch 5.0.1)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...