Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe informacje o GTA5 - zapowiada się największe GTA w historii!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEZNADZIEJA!

Robią z tego GTA jakiś szajs a nie gre co byłą kiedyś ( GTA SAN, III ). To były najlepsze serie które na prawde pasowały do nazwy a teraz co, spowalnianie czasu? Serio? A jak grafike widziałem na trailerach, to coś aka simsy czyli szajs, że to chuj.

Nawet tego nie kupuje bo wiem ze to szajs, a kompy z nasa beda mialy na tym z 20 fpsów.

Sam jesteś kurwa beznadziejny, technika idzie w przód to wiadomo że i wymagania rosną wraz z nią. Nie podoba Ci się to nie będziesz grał i spokój. Szajs to siedzi przed monitorem o nicku harnasiek i czyta ten post.
@

Kiedy wychodzi ?

We wrześniu podobno.

fs_pc.png

Opublikowano

@Up BULLSHIT! GTA V nie ma szans na grę roku. O ten tytuł będzie zacięta rywalizacja między The Last of Us (tylko ps3 <3) i Watch_Dogs (nowy hit od Ubisoftu). W zeszłym roku fc3 był grą roku, więc w tym Ubisoft znowu nie może wygrać :p Wierzę w studio Naughty Dog, w końcu są twórcami jednej z najlepszych gier na ps3 Uncharted ;]

Opublikowano

Ajjjj, będzie się przed konsolką godzinami siedziaaałooooo ;333. Kupuję na 100%, kasa już odłożona. Wie ktoś czy można w tym momencie kupić pre-order? Bo jeszcze rozjebie tą kase...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Mnie najbardziej boli wbudowany multiplayer. O ile SAMP i MTA w GTA SA dawało pierdyliardy możliwości dla 1000 graczy na jednym serwie, to pewnie w GTA 5 w wbudowanym multi grać będzie mogło paru graczy i wykonywać wbudowane misje.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Myśle, że składany komp od 2500zł do 4000zł wystarczy :D

GTX680 i będzie GIT

Opublikowano

Im więcej dodatków i ulepszeń w grze tym większe wymagania sprzętowe, to oczywiste. Co do powiększenia ludności w miastach, myślę, że w IV było dobrze i nie uważam by było to potrzebne. Ciekawym pomysłem jest ten telefon. Jednakże, z tej gry zaczynają się robić simsy, poważnie. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Wedlug mnie dobrze by bylo gdyby multiplayer byl tak jakby na glownych serwerach z podzialem jak np. taki LoL. Jezeli mapa bedzie tak ogromna jak pisza to byloby to dobre, w kazdym miejscu x ludzi. I jeszcze pvp na tym multi I graaaaamy !

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano

Grali dziennikarze, na razie nie wiadomo kiedy będzie ono udostępnione dla graczy.

@Up Przeczytaj to co napisał Asparte. Z jednego końca mapy na drugi najszybszym autem, w LINI PROSTEJ 30 minut. Nie pomalujesz, kompy by tego nie uciągnęły.

Posrało cie czy jak? Póki co, to kompy są 10 razy wydajniejsze od PS3 czy XBOX'a 360.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No, to chyba najwyższy czas kupić dysk do xboxa, bo na płytę się nie zmieści. Nie no, oczywiście żart. Nie mogę się doczekać jakiegoś gameplay'a.

9amUS1C.png
Opublikowano

Temat był w pogaduszkach, nie wiem po co ktoś to tu przenosił. Niech zostanie przeniesiony do pogaduszek, aby ludzie mogli podyskutować, bo tu widzę nikt nie zagląda.

Opublikowano

Aby rozwiać wszelkie wątpliwości :

GTA V to jedna z najbardziej wyczekiwanych gier tego roku. Kolejna część niezwykle sławnej serii jeszcze przed swoją oficjalną premierą bije rekordy popularności. Fani zachwycają się praktycznie każdą informacją, która wypływa ze studia Rockstar Games. W dniu dzisiejszym ucieszyć powinni się także posiadacze komputerów osobistych.

Premiera GTA V zapowiedziana jest na 17 września tego roku na konsole PS3 oraz Xbox 360. Producent dotychczas nie potwierdził wersji pecetowej. W dniu dzisiejszym dwa duże sklepy - niemiecki Amazon oraz Gamesonly opublikowały jednak ofertę sprzedaży GTA V przeznaczonej na komputery osobiste. Posiadacze blaszaków mogą się zatem zacząć cieszyć.
Tym bardziej, że według przecieków, do sklepów trafi również edycja specjalna, zawierające metalowe pudełko, artworki, mapę świata oraz szereg dodatków cyfrowych do samej gry - unikalne bronie, wyzwania, samochody, tatuaże czy stroje.
Oczywiście jak w przypadku każdego przecieku, informacje nie zostały potwierdzone u samego źródła. Nie wiemy również, kiedy miałaby nastąpić premiera wersji pecetowej. Tradycją Rockstar Games jest spore opóźnienie względem edycji konsolowych.

Źródło: Softpedia
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

No No wreszcie się coś rozwija, osobiście nie lubię GTA lecz może 5 kupię jęśli mi na kompa wejdze :(

(Pewnie nie)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak tylko powiem że tekstury, modele itp. są wczytywane do pamięci karty graf. nie wszystkie naraz, ale tylko te które widzimy (Np. w borderlands gdy szybko się obrócimy na jakiś przedmiot ze stali, a wcześniej nie patrzyliśmy na stal to na początku będzie rozmazany (Bo pewno na początku jest tekstura 32x32 i jest rozszerzana) a potem gdy się doczyta to wszystko bd okey :D

Więc duża mapa wgl. nie ma wpływu na wydajność, a jedynie na rozmiar gry na dysku ... Już widze te 40GB .....

Opublikowano

Trzeba zacząć oszczędzać kasę na peceta i edycje specjalną. Ale... Spowalnianie czasu? Serio? No bez jaj... Chcą z tego zrobić coś a'la Dishonored ?

Opublikowano

Rockstar niezbyt lubi PC,więc pewnie na blaszaki za szybko nie wyjdzie ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Gra będzie bardziej działała płynniej , nie ma szans aby działała tak jak IV , dlaczego ? GTA IV było pierwsza grą na RAGE .Na PC będą wymagania 4/trochę większe ale na i3 i hd 5xxx oraz 5GB ramu pójdzie na minimalnych bez problemu

Opublikowano

Max Pejnem 3 też tak straszyli, że nikomu nie uciągnie, a mi śmignął na ultra. Wątpię, aby tutaj było inaczej. Jaram się piątką, tak jak każdą nast. częścią po dwójce. <3

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...