Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze Sponsorpayem na PL

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam problem ze sponsorpayem.Jeśli mam swoje IP Polskie,to są tam jakieś ofery,ale znikome,natomiast jak zmieniam IP(sposób DrMag2k czy jakoś tak :P ) czy to na UK,NL,US piszę,że w moim kraju nie ma ofert.O co chodzi? ktoś wie jak to rozwiązać? jak zawsze daje lajki,pozdro.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

@up sprawdzałem,czy przypadkiem bana nie dostałem na moim koncie na superrewards/sponsorpay,ale utworzyłem nowe konto i jest to samo :/ jeszcze spróbowałem zmiany IP innym programem(HotSpotShield) ale jest to samo.Kurde potrzebuje pomocy,bo trzeba brązowe pudło kupić :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

tak zmienia się,też na wszystkich stronach(rejestracje itp.) mam IP Stanów,Uk,NL(zależy które wybiore),także nie wiem o chodzi.

afr.png

Opublikowano

@ref

afr.png

Opublikowano

Pobierz: Hotspotshield, jak dla mnie najpelszy program do SP, możliwe że Ip, na którym próbujesz wypełniać akienty zostały zbanowane, pamiętaj że SP może na stałe zablokować wykonywanie ankiet.

mhraed.png

Opublikowano

@up mówiłem że korzystałem już z Hotspotshielda.Niby tak,ale dziwne,że jak swoje ip(polskie) to jakieś tam reklamy/ankiety są.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...