Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ograniczenie ilości wprowadzanego tekstu w informacjach pod avatarem

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałabym zaproponować, aby Administracja wprowadziła ograniczenie wprowadzanych znaków w informacjach pod avatarem (GG, Steam itp.), ponieważ nie raz nie dwa ludzie, których duma została niebywale urażona, dodają jedno zdanie/słowo w ogromnych ilościach (nie wspominając już o masowym zakładaniu kont z takim wpisem). Efektem tego cały temat się rozciąga, nie można niczego znaleźć, a często gęsto zanim moderator to usunie mija trochę czasu. Myślę, że nie będzie to nikomu przeszkadzać, bo każdy normalny wpisuje tylko to, co trzeba. Takie ograniczenie przynajmniej sprawiłoby, że jeden post nie będzie na całą stronę.

Opublikowano

Tak

ale w sumie to kiedyś jak ktoś nawalił tam różnych znaków azjatyckich to później sie bugował profil i konta zostały usuniete.

wiec jestem za choćby nawet z powodu w/w bugu. Bo nie każdy nowy może wiedzieć, że jak nawali tam za duzo znaków to zbuguje profil;p

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Moze ktos ma duzo zainteresowań :D

Neutral.

Ale tutaj nie chodzi o wymienienie masy zainteresowań, ale psucie wizerunku MPC. Poza tym pod avatarem mają być krótkie informacje, a nie cała epopeja...

Opublikowano

Tak

ale w sumie to kiedyś jak ktoś nawalił tam różnych znaków azjatyckich to później sie bugował profil i konta zostały usuniete.

wiec jestem za choćby nawet z powodu w/w bugu. Bo nie każdy nowy może wiedzieć, że jak nawali tam za duzo znaków to zbuguje profil;p

Opublikowano

Tak. Jak ktos ma dużo zainteresowań to pisze do moderatora aby mu ustawił tekst taki jaki on tam chce mieć.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...